6 Nostalgie-Filme care îți trebuie copiii să vadă

6 Nostalgie-Filme care îți trebuie copiii să vadă

Top 5 Momente HORROR din Desene Animate #2 (Iulie 2019).

Anonim

Ah, nostalgie. Este vechea prietenă care vă dă un sentiment cald, fuzzy înăuntru, vă îndepărtează de viața obișnuită a adultului, cum ar fi răspunsul la e-mailuri de lucru, schimbarea scutecurilor murdare și de a face tone de rufe (de unde provine totul?). Puteți să-l găsiți în fotografii vechi, o notă pliată origami-esque de la școala de mijloc BFF sau un film clasic care vă amintește de un timp și un loc foarte specific. Acum că sunteți o mamă, doriți să vă împărtășiți istoria. Verificați aceste filme pline de înțelepciune care vă aduc copilului dvs. clasicitatea copilăriei - și ar putea garanta coincidență că aveți și o după-amiază nostalgică distractivă.

1. Prințesa mireasă: Cu mult timp înainte de a ne plimba pe Robin Wright în House of Cards, ea a fost Prințesa Mireasă, Buttercup. Fie ca este vorba de timidul (dar foarte curand), Eros Wesley, spunand: "Asa cum doresti", Rodents of Unusual Size sau Andre the Giant ca Fezzik, ar fi putut fi vizionat acest film de 1.000 de ori cand erai tineri. Acum sunteți pregătit să împărtășiți acest basm cu drăguț cu mini-mine. În plus, pariem că oamenii vor încă să citeze acest film în 20 de ani, așa că îi va ajuta pe copilul tău să primească referințele neobișnuite.

2. Mary Poppins: Cu mult înainte ca animatul Elsa și Anna să apară pe ecranul mare, Julie Andrews a suflat în oraș ca o mamă fermecătoare magică Mary Poppins. S-ar putea să fi fost făcută în 1964, dar chiar și zeci de ani mai târziu (mai mult de jumătate de secol - dar doamna Poppins este absolut îndelungată) acest clasic din copilarie încă mai pune zâmbete pe fețele copiilor. În plus, nu ești gata să aliniați "Lăsați-mă să merg" în favoarea "O lingură de zahăr" oricum?

3. E. T.: Extra-Terrestria l: Anul a fost 1982, și aproape fiecare fetiță a vrut să fie Drew Barrymore - sau, cel puțin, să lase o potecă din piesele lui Reese pentru o un străin strălucitor care trebuie urmat. S-ar putea să nu aibă uimirea generată de calculator pe care copiii de astăzi sunt obișnuiți, dar acest film din afara lumii va atrage încă imaginația copilului tău și îi va atrage.

4. Karate Kid: Daniel-san, fiecare copil trebuie să descopere misterul magic: "Ceară. Clătiți-vă. "Filmul epic" bullied-kids-build-confidence "nu este doar o lovitură. Ralph Macchio, visat de Daniel LaRusso (condus de profesor de karate chinezesc, domnul Miyagi) ne arată că toți copiii nu câștigă.

5. Șaisprezece lumânări: Acesta nu este pentru preșcolar, mic sau chiar pentru superstarul tău elementar. Dar, când vine vorba de tween sau teen, acest clasic al anilor '80 este o revenire la momentul în care părul era mare, iar Anthony Michael Hall era foarte, foarte mic. Molly Ringwald este înfricoșător, dar reușește să obțină cel mai tare tip la școală. Să nu mai vorbim de faptul că, în mod neașteptat, îl ademenează de o umbra populară a păpușilor Barbie (care se întâmplă, de asemenea, să arate în mod suspicios că ar fi la mijlocul anilor '20) - doar cu farmecul ei inocent de 16 ani.

6. Clubul de mic dejun: Da, un alt film tween / teen (de asemenea, un alt pick Molly Ringwald). În timp ce inocența drăgălașă a lui Ringwald nu face parte din acest blockbuster din anii '80 (o știm pe ea ca pe o prăjitură, Claire populară în această), ea încă iese în evidență ca un arhetip al "adolescentului". "Copiii dvs. nu se pot conecta exact la haine, muzică sau coafuri ale vremii, dar ei vor primi mesajul în același mod exact cum ați făcut acum mai bine de 30 de ani. La urma urmei, nu suntem toți "Un creier … și un atlet … și un caz de coș … o prințesă … și un criminal? "

Care este filmul tău preferat din copilărie pe care nu-l poți aștepta să-i arăți copiilor tăi? Trimiteți-ne pe Twitter @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Getty)