Masti de 6 foi care functioneaza de fapt pentru pielea acnea

Masti de 6 foi care functioneaza de fapt pentru pielea acnea

VEGAN 2017 - The Film (Februarie 2019).

Anonim

Umiditatea de vară poate face un număr pe tenul tău. Poți să fii iubitor de machiaj fără machiaj sau o regina bonafide contur, oricum, un sezon plin de zile lipicioase și nopți sufocante pot duce totuși la pori înfundate. Dar frica nu, deoarece pete, lovituri de căldură și cosuri plictisitoare și-au întâlnit meciul în aceste șase măști de foi. Deși ați putea asocia măștile de table cu rezultate liniștitoare, la nivel de spa, multe branduri creează măști de bumbac pentru piele cu acnee, cu ingrediente suficient de puternice pentru a elimina imperfecțiunile. Pregătește-te pentru o față impecabilă cu aceste selecții de mai jos.

1. Dr. Jart + Dermask Micro Jet soluție de curățare (9 dolari): Creat pentru a lucra pentru orice tip de piele (chiar și cel mai sensibil), această mască de coli combate erupțiile în timp ce contribuie la reducerea aspectului cicatricilor și a tonusului neuniform. Ingredientele de combatere a acneei, cum ar fi acidul salicilic, uleiul de arbore de ceai și niacinamidul, calmează de asemenea roșeața și uleiul de control.

2.BioRepublic Skincare Detox masca de purificare a frunzelor ($ 8): Încărcată cu extract de ceai verde, colagen de plante și vitamina E, aceste măști păstrează pielea fără murdărie, ulei și bacterii care cauzează acnee. Purtați-l timp de 15-20 minute de două sau trei ori pe săptămână pentru rezultate grave.

3. Sephora Collection Masca verde pentru ceai verde ($ 6): Deoarece excesul de ulei poate bloca porii și duce la cosuri, puncte negre și alte deranjamente ale pielii, menținerea echilibrului pielii este esențială. Această mască de ceai verde se mattifică și se detoxifică cu ajutorul ceaiului verde.

4. My Mentor de piele Dr. G Lock & More Mască A-Clear ($ 50): Formulată pentru a vă curăța tenul, această mască multitasking combate semnele îmbătrânirii precum uscarea, liniile fine și pierderea fermității.

5. Da la Roșii Mască cutanată împotriva acneei (3 dolari): Această mască folosește puterea acidă a unui ingredient neașteptat pentru a vă scula pielea de acnee: roșii! Combinați cu acidul salicilic, fructul poate reduce roșeața și poate opri formarea capetelor albe.

6. TONYMOLY Sunt o mască de orez real ($ 4): Extractul de orez și uleiurile naturale fac ca tenul tău să arate mai clar, mai strălucitor și mai plin. În plus, vă veți bucura de efectele de răcire atunci când le păstrați în frigider.

Trimiteți-ne produsele dvs. preferate anti-acne @ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.