6 Protecții solide care vă vor oferi o strălucire facială perfectă

6 Protecții solide care vă vor oferi o strălucire facială perfectă

My Friend Irma: Lucky Couple Contest / The Book Crook / The Lonely Hearts Club (Februarie 2019).

Anonim

Uneori, protecția solară poate părea o provocare, deoarece încă este un alt pas) de rutină. Și nu ne face să începem pe acest film alb îngrozitor, unele formule lăsând în urmă, ceea ce face aproape imposibil de a strat de pe machiaj. Din fericire, brandurile de frumusețe au primit indicația și fac viața mai ușoară prin combinarea protecției solari cu o nuanță pentru a vă economisi timp și asigurați-vă că rămâneți protejat împotriva razelor solare dăunătoare.

1. Drunk Elephant Umbre Tinte Protecție zilnică fizică Broad Spectrum SPF 30 ($ 36): Protecția solară 20% proteză solară de zinc SPF 30 este formulată pentru a preveni deteriorarea radicalilor liberi și a păstra atenția nedorită din partea soarelui. Infuzată cu semințe de zmeură și extract de semințe de struguri, această achiziție va reduce la minimum aspectul liniilor fine în timp ce lucrează serios.

2. Tarte Tarteguard 20 Hidratant colorat ($ 36): Această protecție solară SPF 20, non-chimică, oferă protecție și o acoperire pură la lumină. De asemenea, veți beneficia de hialuronatul de sodiu pentru hidratare și o formulă ambalată cu o putere antioxidantă.

3. Shiseido Sports BB Spectrum Spectrum SPF 50 WetForce ($ 38): Reaplicarea de protecție solară de fiecare dată când intrați și ieșiți din apă este o durere și de aceea vom săpa această cremă SPF 50+ Sports BB rezistentă la apă. Chiar și atunci când transpirați transpirația, acoperirea naturală vă va oferi pielea un finisaj perfect.

4. Origine SPF 40 Stimulator hidratant colorant ($ 37): Completat cu boabe de cafea energizante si panax ginseng, acest protectie anti-oxidanta imbogatit are un SPF 40 pentru a proteja impotriva radiatiilor UV. Oferiți acest mega multi-tasker atunci când doriți să adăugați un indiciu pur de culoare pentru pielea vibrantă și hidratată.

5. COOLA Mineral Face SPF 30 Matt Tint ($ 36): Pentru doamnele care doresc o nuanta de lumina cu protectie solara, dar care ar putea face fara finisaj stralucitor, aceasta nuanta matasa va verifica toate cutiile. În timp ce purtați această protecție la soare, producția de ulei va scădea și pielea va rămâne hidratată corespunzător. Win-win.

6. Îngrijire corporală Crema ta CC dar mai bună SPF 50+ ($ 38): Această cremă clasică CC prezintă SPF 50+ cu UVA și UVB pentru a proteja împotriva arderii și îmbătrânirii. În plus, este infuzat cu un ser care asigură că corectorul de culoare nu scade sau crăpește, făcând pielea să se uite și să se simtă mai tânără și mai strălucitoare.

Trimiteți-ne cele mai bune produse de protecție solară de vară @ 111!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.