6 Sfaturi pentru a vă îmbogăți în rutină

6 Sfaturi pentru a vă îmbogăți în rutină

Pentru voi ....! (Iulie 2019).

Anonim

Revenirea la școală este una dintre cele mai minunate și mai hectice perioade ale anului, mai ales dacă sunteți student la facultate. Între reîntregirea cu prietenii și absorbția acestor frumuseți din spate la școală YouTube vids, timpul poate să scape de tine, iar apoi brusc, finalele sunt chiar la colț. Cu atât de multe lucruri se întâmplă (de la cursuri până la începerea afacerilor cu asociațiile dvs.), este ușor să vă simțiți înfundați - de aceea este logic ca o relație să fie ultimul lucru din mintea voastră. Dacă, totuși, adăugați un boo la agenda dvs. de back-to-school, luați inima: Există o mulțime de modalități de a vă integra S. O. în rutina zilnică.

1. Așteptați așteptările. Începeți un semestru proaspăt, având o conversație deschisă și onestă despre ceea ce doriți ca relația dumneavoastră să arate. În timp ce unele cupluri beneficiază de a se vedea reciproc în fiecare zi, altele au nevoie de spațiu. Prin stabilirea unor reguli de bază și a unor așteptări înaintea presiunilor din anul școlar, vă veți stabili succesul academic și romantic.

2. Au date fixe. Școala de echilibrare, activitățile extrașcolare, prietenii și viața socială pot provoca imprevizibilitatea programului. Înainte de a începe nebunia, anulați o singură dată o săptămână pentru a avea o masă împreună, pentru a vă asigura că aveți timp să vă întâlniți față în față și să vă prindeți.

3. Identificați-vă prietenii și colegii de cameră în Când este vorba despre a fi într-o relație în colegiu, comunicarea cu prietenii și colegii de cameră este la fel de importantă ca și comunicarea cu SO dvs. Dacă aveți un forum deschis cu colegii de cameră despre când și cât de des partenerul dvs. poate vizita apartamentul dvs., de exemplu, veți preveni multe probleme care s-ar fi putut întâmpla în continuare pe drum.

4. Viața separată vie. Angajarea cuiva nu se îndepărtează de faptul că colegiul este un loc și un timp pentru a învăța să fii propria persoană. Aceasta înseamnă să-ți faci timp pentru tine: încă îți poți da cunoștință cu partenerul tău și să înveți să trăiești singur, să iei o clasă nouă, să te înscrii într-un club nou, să ieși cu prietenii și să experimentezi tot ce are colegiul tău.

5. Sprijină reciproc interesele. Viața separată înseamnă că tu și boo-ul tău se vor implica, sperăm, cu diferite activități și grupuri de prieteni. În timp ce acestea nu trebuie neapărat să se suprapună, relația dvs. va înflori dacă vă susțineți succesele individuale. De exemplu, participați la jocurile intramural ale partenerului dvs. și invitați-l la producția dvs. muzicală.

6. Viu viu. Colegiul este un joc de costuri de oportunitate; deoarece există întotdeauna ceva ce se întâmplă, există întotdeauna ceva pe care îl pierdeți. Acest lucru înseamnă că în noaptea curentă, prietenii dvs. ar putea ieși afară - sau, dimpotrivă, s-ar putea să fiți cu prietenii în timp ce dvs. S.O. se bucură de o noapte înăuntru. Dacă creați vieți separate și comunicați cu cei din jurul vostru, nu trebuie să vă simțiți vinovați pentru că petreceți timp cu partenerul dvs. în locul prietenilor sau prietenilor dvs. în loc de partenerul dvs.

Aveți mai multe sfaturi pentru a echilibra boo-ul cu viața colegilor? Anunță-ne @feminineclub!

(Fotografii prin Getty)