6 Moduri de a rula accesorii de piele de piele Această scădere

6 Moduri de a rula accesorii de piele de piele Această scădere

SCP-432 Cabinet Maze | Object Class: Safe | extradimensional / portal scp (Februarie 2019).

Anonim

Pielea merge mână în mână cu temperaturi mai scăzute, dar nu este doar pentru genți și încălțăminte. arătând peste tot. Coloană de celebritate și Kérastase Brand Ambasadorul Matt Fugate este un fan mare al acestei tendințe, spunând: "Colaborarea cu părul texturativ și căștile structurate face ca un duo perfect. Accesorii de păr din piele, de asemenea, adaugă atitudinea față de stiluri simple și un pop de interes. "Nu am putut fi de acord mai mult după ce am văzut câteva dintre modalitățile sale preferate de a încorpora materialul în" dvs. ". Citește mai departe pentru copii cu privire la modul de a le recrea!

1. Legaturi: Legaturile cu coada nu sunt nimic nou, insa o versiune din piele de argint cu siguranta aduce mult mai multa atentie. Fugate recomandă strângerea părului într-un ponei cu o elasticitate mică, apoi adăugarea unui spray strălucitor sau a unui ulei de înfrumusețare, cum ar fi Kérastase Elixir Ultime ulei biologic de dispersie ($ 58). "Odată aplicată, țeseți o bandă de piele sub părul de deasupra ponei și începeți să o împachetați în jos în jurul firelor. Asigurați-vă că înfășurați o bucată de piele în jurul părului și stabilizați cealaltă bucată de piele, astfel încât să puteți lega cozile la sfârșit ", spune el. (Fotografie prin Vogue.com)

2. Arcuri: Cravata de argint este înapoi oficial, numai acum aparține unui ponei epic. "Ceea ce face ca această coafură să funcționeze pentru toamnă este că arcul din piele adaugă o răcoare mată unui accesoriu altfel girl", spune Fugate. "Este, de asemenea, versatil pentru că se poate face pe orice tip de păr - tot ce aveți nevoie este o mulțime de spray texturizant (sau șampon uscat) pentru a face ponei aerisit și nu strălucitor. "(Photo via Triplethread)

3. Bubble Pony: De ce să te oprești la un accesoriu, când poți să pui o grămadă sub forma unui ponei cu bule? Fugate iubește acest aspect pentru că oferă un stil țigănesc stilului tău și este destul de ușor de tras: "Tot ce ai nevoie este o pereche de tuburi din piele de cupru cu diferite dimensiuni și o tehnică mică de împingere pentru a crea baloane cu bule. Utilizarea unor dimensiuni diferite face ca aspectul estetic general să fie mai curgător și mai puțin formal. "(Fotografie prin comori și călătorii)

4. Upped Up: Dacă te duci pentru o declarație mai lustruită-se întâlnește cu flerul tău de piele, de ce nu optezi pentru un updo împletit? Fugate explică faptul că "panglica echipată cu floarea adaugă o atingere modernă unei case Little House pe stilul Prairie. "Pentru a copia această plajă, pur și simplu porniți cu panglica dvs. franceză pe spatele părului și apoi ascundeți capetele fie sub păr, fie într-o cârpă moale la ceafă. Asigurați o broșă de flori, un pieptene sau o clipă peste buchet și voilà! (Fotografie prin MyFunnySquirel) 5. The Messy 'Do:

"Acest updo dezordonat are o forma de geniu, cu tendriluri perfect imperfecte care cad", spune Fugate. "Plasarea florilor pe o parte aduce și un nou punct focal - dar produsul cheie de care aveți nevoie este un gel de îngroșare, cum ar fi Kérastase Materialiste (37 de dolari), pentru a da substanța de păr.Apoi, puterea se usucă, se înfășoară și se rostogolesc, poziționează florile și ești bine să pleci. Puteți încerca, de asemenea, o tehnică backcombiting pentru a crea o textura bumbac-ish de vată. "(Fotografie prin ASOS) 6. Panglică minimală:

O manșetă metalică minimalistă ca aceasta de către Precocious ($ 10) este excelentă pentru firele de a doua zi, deoarece, conform lui Fugate, îmbrățișarea esteticului mai puțin este mai importantă și eliberarea stresului de dimineață. Așa să fie! (Photo via Etsy) Care este accesoriul dvs. preferat pentru păr chiar acum? Tweet ne @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.