6 Weekend Essentials machiaj sub $ 15

6 Weekend Essentials machiaj sub $ 15

33 BEAUTY HACKS THAT’LL SAVE YOU FROM AWKWARD SITUATIONS (Aprilie 2019).

Anonim

Crapă - este deja ultima vineri din august. Unde este TF timpul?! În timp ce ne-am concentrat deja pe toate lucrurile să cadă, considerați acest week-end ca fiind una din ultimele ocazii de a face rock machiaj de vară. Aici sunt șase esențiale de machiaj weekend de sub 15 dolari fiecare, care vă vor împiedica să aveți acea tristețe de sfârșit de vară;)

Pentru a începe vineri seara, concentrați-vă asupra intensificării machiajului de zi cu câteva upgrade-uri simple. Aplicați culoarea L'Oreal Paris Color Riche La Matte pentru buze (10 $) pentru a vă ridica instantaneu aspectul. După aceea, adăugați o mică definiție în fața dvs. cu e. l. f. Contur Paletă ($ 6). Adăugați o nuanță profundă sub obrajii voștri pentru a vă încălzi tenul și a adăuga o nuanță mai deschisă deasupra pomeților dvs. pentru un efect destul de puternic.

Rock-ul acela strălucește în această seară în seara verii și canalează-ți babe de plajă interioară prin machiaj. Folosind ULTA Trio Fard de Ochi ($ 10) pe Bulevardul Sunset, creați un ochi de fum auriu - puteți folosi și cea mai întunecată nuanță ca și linie! Glisați pe Ruj de înaltă tensiune NYX Cosmetics ($ 3) pentru a vă împărți aspectul. Aceste rujuri se îmbracă cu pigment serios și o multitudine de hidratare, astfel încât acestea sunt def vrednici de sport într-o noapte în oraș.

Ce - un weekend. Păstrați prioritățile dvs. drepte și concentrați-vă energia asupra brunch-ului care trebuie avut și nu asupra machiajului. Pur și simplu aplicați o fundație ușoară ca CoverGirl Ready Set Gorgeous Foundation ($ 9) cu un burete de machiaj umed și veți avea o strălucire instantanee. Finalizați-vă aspectul prin simpla marcare. Lash Act Construiți și definiți Mascara ($ 12) pe genele dvs. și sunteți bine să mergeți!

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe week-end machiaj inspo.

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.