60 DIY Idei de costum de Halloween pentru femei

60 DIY Idei de costum de Halloween pentru femei

Pisica neagra- machiaj pentru Halloween (Iulie 2019).

Anonim

Doamnelor, dacă numărătoarea inversă nu a început încă… e timpul. Pe. Aceasta. Aici laFeminineClub.com HQ, vom începe v. Începutul anului Halloween errthing - rețete, sculptură de dovleac, decor, și mai ales, garantând că vom ucide absolut jocul dress-up. De ce intrebi? Deoarece Halloween este cel mai bun! Parcurgeți-vă pentru toate ideile de costume ale femeilor fave pentru a cumpăra sau pentru a vă ajuta.

1. DIY Wonder Woman Costume: Dana Prince face totul: E un diplomat pașnic și un războinic înfricoșător. În noul film din 2017, în care a jucat Gal Gadot, ei și-au redesenat trupa retro într-un ansamblu extrem de sexy, dar puternic, care îi întărește puterea interioară. (viaFeminineClub.com)

2. DIY Daenerys Targaryen Costum: Regina cu părul de argint pe Jocul de Tronuri continuă să se întoarcă, fără să se întoarcă niciodată din calea spre slavă ca domn al celor șapte împărății. Vorbește despre a face un # liceu și de a se lipi de el. (viaFeminineClub.com)

3. DIY Abbi și Ilana de la Broad City: Din sezonul trei episodul "Game Over", în care Abbi concurează în jocurile Soulstice, iar Ilana își pierde locul de muncă la Deals! Oferte! Oferte!, această pereche de costume ar putea fi doar două din cele mai iconice arătătoare ale spectacolului. (viaFeminineClub.com)

4. DIY Ghostbuster Costume: Nu veți crede niciodată, dar secretul din spatele acestui costum este containerele Tupperware! (viaFeminineClub.com)

5. DIY Sandy from Grease Costum: Pantaloni din piele sau pantaloni din piele cu un top negru și o curea neagră groasă. Pantofii roșii sunt o necesitate. Ia-ti tinuta chiar mai departe cu cercuri de aur mari si cuie rosii. (viaFeminineClub.com)

6. DIY Sushi Costume: Sushi nu a fost niciodată mai atent decât acest câștigător DIY. Luați o pernă în formă de pește, o țesătură de alcool faux, și completați ansamblul cu o bandă de ghimbir și șurubelniță. (viaFeminineClub.com)

7. DIY Costum de Cactus: O tinuta verde, spini creativi si o floare inspirata de desert fac ca aspectul suculent al vara sa fie foarte ciudat. Intepati-sau-Treat! (viaFeminineClub.com)

8. DIY Hocus Pocus Costum de vrăjitoare: Îmi place această rătăcire vrăjitoare! "Ți-am vrăjit, iar acum ești al meu. "(ViaFeminineClub.com)

9. DIY Costum Emoji: Puteți să vă prefaceți (sau într-adevăr!) Salsa noaptea în acest costum de dansator emoji. (viaFeminineClub.com)

10. DIY Mary Poppins Costum: Supercalifragilisticexpialidocious! (via! MY SITEFeminineClub.com SITE-UL!)

12. DIY Belle: Această echipă de prințesă Disney de la Frumusețea și Bestia pot fi combinate din elementele pe care le deții deja. (via! MY SITEFeminineClub.com MY SITEFeminineClub.com SITE-ULFeminineClub.com SITE-ULFeminineClub.com SITE-ULFeminineClub.com SITE-ULFeminineClub.com SITE-UL!)

19. DIY Zombie Babe: Încercați acest tutorial accesibil machiaj zombie, astfel încât să vă simțiți ca un prunc în timp ce stați la adevărata atmosferă de Halloween. (viaFeminineClub.com)

20. DIY Cher + Dionne de la Clueless: Dacă sunteți total buggin 'pe ce costum de purtat, de ce nu scoateți interior Cher din acest film clasic din anii '90. Sau orice. Ca și cum. (viaFeminineClub.com)

21. DIY Old School Britney Spears: Aruncați-o înapoi în epoca de aur - când Brit-Brit încă domnea ca Prințesa Popului. Stilul ei de școală de semnătură circa "Baby, One More Time" este un vechi dar bun. (viaFeminineClub.com)

22. DIY La Croix: Indiferent de aroma La Croix este BAE-ul tău, cu toții suntem de acord că apa strălucitoare este viața. (viaFeminineClub.com)

23. DIY Harley Quinn: Acest babe fură spectacolul în Echipa de sinucidere, deci nu e de mirare că ea ne-a câștigat și inima. (via! MY SITE!)

24. DIY Rosie the Riveter: Iată girliile noastre pe liniile din față, încă scârțâind și # RESIST-ING! Arătați-vă sprijinul pentru mișcarea feministă ca această șefă iconic. (via! MY SITEFeminineClub.com SITE-UL!)

26. DIY Gymnast olimpic: Du-te pentru aur cu acest costum atletic care include pantaloni de warm-up pentru ca sa fim reali - ar fi putin inconfortabil (si rece) sa poarte un tricot in jurul noptii. (via! MY SITE!)

27. DIY Jessica Rabbit: Creați silueta rochiei de semnătură a lui Jessica prin întinderea unui vârf de tub subțire, cu un decolteu de prăjitură deasupra unei fuste maxi. Smokin'! (viaFeminineClub.com)

28. DIY Baywatch Babe: Pregătește-te pentru a salva țărmul cu abilitățile tale uimitoare de sărituri. Sfat pentru Pro: Dacă plănuiți să mergeți pe străzi, aruncați pe pantofii de tenis sub ciorapi astfel încât să pari că sunteți desculți, dar într-adevăr nu sunteți;) (viaFeminineClub.com)

29. DIY Rapunzel: "Am un vis, am un vis, vreau doar să văd fluierul plutitor! "(ViaFeminineClub.com)

30. DIY Raining Men: David, Josh, Leo, George… banda e aici! Alegeți favele dvs. și urmați, împreună cu instrucțiunile pentru o furtună de ploaie torențială pe care toți vrem să o facem. (prin Studio DIY)

31. DIY Tinkerbell: Întotdeauna cel scârbit, Tink. (viaFeminineClub.com)

32. Fructe de fructe: Obțineți fructe și transformați-vă într-un pepene verde, un ananas, o căpșună, o var sau niște struguri. (viaFeminineClub.com)

33. DIY Fanta Girl: Cheia acestor costume este culorile luminoase solide și cizmele go-go albe. "Arăți fierbinte în tot tencuiala - bea ceva Fanta, mai repede, mai repede! "(ViaFeminineClub.com)

34. DIY Popcorn: Costumele de mâncare proaspete se află în incendiu în acest an - provocări din tot anul trecut Netflix-and-chillin ", iar acest mic număr inventiv este ușor de re-creat. Alegeți o pereche de încălțăminte galben-galben și urmați-vă aici. (prin Studio DIY)

35. DIY Clown: Noi credem că vă place această fată amuzantă să ia un clasic, cu un Halloween par hack uimitor de boot! (via! MY SITE!)

36. DIY Regina George de la Fetele medii: Îl faci omagiu pe fetița medie prin îmbrăcare ca ea. (via! MY SITE!)

37. DIY Gamora: Acest Halloween, verde! (via! MY SITEFeminineClub.com SITE-UL!)

41. DIY Hermione Granger: Ce? A. Babe! (viaFeminineClub.com)

42. DIY Vampire: Ne place acest joc pentru ca nu are nevoie de o viata a vampirilor (AKA eternitate). (viaFeminineClub.com)

43. DIY Beyonce: În calitate de dansator, Bey este pictograma de performanță. Și ca o femeie, forța și cariera ei ne inspiră să fim cei mai buni și să nu lăsăm niciodată pe cei care ne urăsc. (viaFeminineClub.com)

44. DIY Croquembouche: Dacă nu sunteți familiarizați cu acest tip de tort de nuntă francez, este făcut din zeci de mici bufe de cremă. Deci, drăguț * și * delish! (prin Studio DIY)

45. DIY Dorothy de la Vrăjitorul din Oz: Pentru a aduce costumul la nivelul următor, împerecheați cu accesorii cum ar fi șosete albe și un coș pentru a ține flori sau câini. (viaFeminineClub.com)

46. DIY Kristen Wiig ca Dooneese: Acest personaj poartă tot felul de haine, așa că găsiți cea mai nebună rochie dintr-un magazin de magazin pentru a canaliza cel mai bun Dooneese.Piesa cheie este, desigur, mâinile mici! (viaFeminineClub.com)

47. DIY Batgirl: Batgirl aici, gata să lupte împotriva unei crime. (viaFeminineClub.com)

48. DIY Netflix's Grace și Frankie: Așa că deja ai încercat pe Cher și Dionne și pe Thelma și Louise. Mai departe pe lista cu BFF: Aceste două femei sassy de la fabul nostru Netflix au lovit, Grace și Frankie. (viaFeminineClub.com)

49. DIY Marilyn Monroe Pop Art: "Dă-o fetiță perechea potrivită de pantofi și ea va cuceri lumea. " - Marilyn Monroe. (viaFeminineClub.com)

50. DIY Scarecrow: Putem obține o rundă de aplauze pentru salopete care revin în stil. Ele sunt doar atât de drăguț și ușor de purtat - cămașă + salopete și ați terminat! (viaFeminineClub.com)

51. DIY Anna și Elsa de la înghețate: Surorile care patinează împreună, rămân împreună. (viaFeminineClub.com)

52. DIY Minnie Mouse: Minnie Mouse rocă puncte polka mai bine decât oricine, nu crezi? (viaFeminineClub.com)

53. DIY Prince: "Pentru că în seara asta vom participa ca și cum ar fi 1999. " (viaFeminineClub.com)

54. DIY Flapper: Cea mai buna piesa despre acest costum este ca o poti purta complet din nou (petrecere de Anul Nou, gata!). Deci, spargeți pantofii de dans și Charleston pe drumul spre o noapte de distracție. (viaFeminineClub.com)

55. DIY Kimmy de la Nelimitat Kimmy Schmidt: Ea este un adevărat original, la fel și cardiganul ei galben! Găsiți patch-urile și butoanele dvs. preferate pentru a le imita stilul. (viaFeminineClub.com)

56. DIY Real Casnică: Prindeți un pahar de roze, o gâscă cenușie cu multe + multe lămâi sau chiar o sticlă de Skinnygirl Margarita și lucrați-o în noaptea de Halloween ca o stea atentă și neînfricată a seriei lui Bravo. (viaFeminineClub.com)

57. DIY Hillary Clinton: Este posibil să nu fi câștigat alegerile (sau ea?!), Dar HRC este #girlboss major și face pentru un costum de inspirație. (viaFeminineClub.com)

58. DIY Taylor Swift: Chiar dacă nu ai păr blond, o buză roșie închisă încheie afacerea - tu ești liderul acestei echipe. (viaFeminineClub.com)

59. DIY Unicorn: Acest aspect se încadrează într-adevăr la machiaj și pune piesele potrivite împreună pentru a intra într-un unicorn destul de sexy, sport, jucăuș, eteric! (viaFeminineClub.com)

60. DIY Catwoman: Da, da, și mai mult da! Pentru a marca acest aspect, cumpărați un costum cu buzunar cu buzunar lung. Puneți cele mai bune perechi de cizme de fată rău și vă stânjeniți toată noaptea. (via! MY SITE!)

Aveți nevoie de toată inspirația de Halloween? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru grămezi mai mult!