7 Mirese care au tras total părul pastel

7 Mirese care au tras total părul pastel

Tyler Oakley Interviews One Direction (Iulie 2019).

Anonim

mirese, dacă ai balansat trend, atunci ai noroc. Sărbătorile pastelate de mireasă sunt în totalitate un lucru și veți dori să vă bucurați cum arată. Indiferent dacă vă aflați în trandafiri și violete pal sau albastru și gri, aceste nuanțe super-moi sunt adaosul perfect pentru paleta de culori de zi mare. Asociați-vă părul cu o coroană de flori, lăsați-l cu un voal și completați-l cu un updo elaborat sau pur și simplu lăsați-l să vorbească de la sine. Aceste culori ar putea fi moi, dar afirmația este îndrăzneață! Căutați puțină inspirație? Aceste șapte mirese au înfruntat-o ​​serios.

1. Îmbrăcați părul + rochia: Combinați nuanțele moi de roz în fiecare element al zilei dvs., de la rochia dvs. până la părul dvs. până la florale. Această mireasă ne face să răsfățăm cu aspectul ei feminin și cu o chibzuință de epocă! (prin fotografia Anne Blodgett / Grey iubește nunțile)

2. Grey Girl's Modern: Există doar ceva despre un updo gri, cuplat cu un headpiece încadrat, care adaugă flerul perfect. Încercați pe stiluri de cursuri pentru o nunta atemporală ", fie că este vorba despre franceză, pește de pește sau o panglică olandeză. (via Ashton Jean Pierre via Love My Dress)

3. Părul de menta: Această mireasă relaxată are un aspect superb de sirenă boho legat cu o coroană de flori perfect potrivită. Îmbrățișați elementele cu aceste bucle de tip "oh-so-moi", în cascadă, în vrac. (prin intermediul Erin și Ray Photography / Rock N Roll Bride)

4. Tobe roșii purpuriu: Această mireasă cu totul uimitoare a strâns împreună bunul lustruit perfect. Lăsați nunta să facă declarația în timp ce o împerechează cu un machiaj natural și cu bijuterii subevaluate. (via Hannah Duffy / Love My Dress)

5. Pink Locks: Un frumos updo este atât de mult mai dulce cu pastel roz. Ia-ti jocul de păr într-o crestătură prin adăugarea unui voal de pasăre pentru a completa aspectul capricios. (prin fotografia Audra Wrigley / puii de nunta)

6. Stilouri de culoare roz: Legarea nodului cu vibrații rustice sau vintage? Nu poți să te înșeli cu niște flori frumoase în ziua ta cea mare, iar această coroană de flori este topperul perfect. Aceste valuri simple, mari, țipă totul de dragoste. (prin fotografia lui Ciara Richardson)

7. Edgy Pink Tips: Găzduirea unei aventuri oficiale, dar totuși doriți ca marginea modernă? Un updo blond arata mult mai chic cu o culoare pe capete. Cuplați-l cu un aranjament floral luxuriant cu indicii culorilor dvs. pastelate pentru a completa aspectul. (prin fotografia Tara Beth / Mireasa Rock N Roll)

Căutați mai multe idei de zi mare? Urmăriți-ne pe Pinterest pentru o mulțime de inspirație de nuntă!