7 Celebrități ale căror rochii de mireasă au fost deja câștigate 2017

7 Celebrități ale căror rochii de mireasă au fost deja câștigate 2017

Film indian Raja Rani 1973 srt RO subtitrarea la setari dreapta sus:CC (Iulie 2019).

Anonim

Suntem doar puțin mai mult decât jumătatea drumului până în 2017, iar abundența mirilor de celebrități este cu adevărat darul care continuă să fie dat. Sincer, nu mai este mult mai mult decât o nuntă deasupra vârfului. Indiferent dacă este ziua plină de Pippa Middleton în regiunea lacului sau nupțialul lui Julianne Hough din Idaho, nu trebuie să existe încă o lipsă de stiluri uimitoare pentru aceste doamne nou-născute. Buchete de buze? Verifica. Rochii de designer? Da. Mai multe rochii de designer? Evident. Doar incercati nu pentru a avea febra de nunta scrolling prin unele dintre celebrul nostru rochii de mireasa celeb din acest an.

1. Pippa Middleton

A fost cu adevărat o aventură regală! Pippa a fost văzută strălucind cu bucurie, în timp ce noul soț James Matthews, Kate Middleton, și echipa ei de băieți și domnișoare de onoare au fost toți lângă ea.

D-na. Matthews a arătat detaliile de deschidere a rochiței de dantela Giles Diacon, pe care o accesorise cu un voal cu catifea lungă și cu tiara.

În timp ce rochia ei poartă unele asemănări cu rochia lui Kate Sarah Burton din ziua ei mare (atât dantela, cât și forma), Pippa a optat pentru mâneci scurte și un decolteu mai înalt.

2. MIRANDA KERR

Când ne gândim la basme, nunta lui Kerr este cam cea pe care am avut-o în minte. Supermodelul CEO Snapchat, Evan Spiegel, a participat la o ceremonie intimă la domiciliul lor din LA, la începutul acestei veri.

Cuplul a optat pentru un aspect tradițional, vechi de Hollywood, care screamuri de glamour.

Fostul secret Angel al lui Victoria purta o rochie personalizată Dior Haute Couture - inspirată de rochia de mireasă a lui Grace Kelly - completată cu un cap de cap frumos. Kerr, văzută aici cu designerul însuși, Maria Grazia Chiuri, surprinzător a făcut machiajul ei pentru ziua cea mare.

3. Samira Wiley

Samira Wiley sa întâlnit cu scriitorul / producătorul Lauren Morelli, în timp ce ambii lucrau la setul de Orange este noul negru. Și, în luna martie, cei doi s-au căsătorit în Palm Springs, uitandu-se la AF chic în privința aspectului alb.

Ambele doamne purtau creionul personalizat Christian Siriano - Wiley a ales un aspect din două piese, în timp ce Morelli a ales un costum cu o cămașă cu margele de cristal.

După ce-i face, Wiley mi-a schimbat rochia de bal pentru o fustă foarte subțire. O fată trebuie să danseze, nu?!

4. Ali Fedotowsky

În luna martie, fosta stară Bachelorette, Ali Fedotowsky, a căpătat iubirea de mult timp, Kevin Manno, cu care împărtășește o fiică de o lună, Molly.

Personalitatea televiziunii a mers pe culoar într-o rochie îmbrăcată de Alvina Valenta, cu o dantelă de tot și un buchet de trandafiri.

Pentru primirea lor, mireasa sa transformat în rochia numărul doi: o rochie simplă și totuși romantică, plină de flori, cu un decolteu - ideală pentru o noapte de dans și mâncare.

5.Julianne Hough

Julianne Hough a căpătat premiul NHL Brooks Laich în iulie în Idaho - și nu putem obține suficienți nupțiali.

Judecătorul Dancing With the Stars a ales o rochie albă clasică Marchesa pentru prima rochie a zilei.

Dar ceea ce ne-a oprit în calea noastră? Huga de primire a lui Hough. Acest costum! Țesătura pură! Scânteia! Goluri.

6. Peta Murgatroyd

Vorbind de DWTS, tânărul de putere Peta Murgatroyd și Maksim Chmerkovskiy au ieșit din nou pe tot parcursul lunii iunie. De la căsătorie într-un castel (da, serios) pentru a decora camera în roz (de la podea la tavan), este sigur să nu presupunem că nici o cheltuială nu a fost cruțată. Pentru primul aspect al lui Murgatroyd, ea a optat pentru un corsaj încrustat cu bumbac și o fustă plină de tul de Karen Sabag. Și ce vrea femeia care se căsătorește într-un castel? O coroană cu pietre prețioase, bineînțeles. În mod firesc, avea nevoie de o rochie de petrecere pentru o noapte de petrecere. Mufa de pene a lui Murgatroyd, proiectată de Sabag, nu se putea simți mai distractivă pentru această ocazie.

7. Emmy Rossum

Aceasta este ceea ce noi numim frumusețe fără întrerupere. Emmy Rossum, care sa însurat cu scriitorul / regizorul de televiziune Sam Esmail în primăvara trecută, a purtat rochia cea mai elegantă Carolina Herrera de pe umăr.

Dacă acest lucru nu arată ca un moment chinezesc al New York-ului, nu știm ce se întâmplă. Cuplul este văzut părăsind o sinagogă în New York, câteva momente după ce a devenit soț și soție și nu a putut să arate mai fericit.

NBD, tocmai Carolina Herrera, care stătea în ședința de numire a lui Rossum.

Urmați-ne pe

Pinterest

pentru mai mult stil inspo! (Fotografia recomandată prin Miranda Kerr / Instagram)