7 Tatuaje temporare care cade in picioare cand nu poti sa faci

7 Tatuaje temporare care cade in picioare cand nu poti sa faci

6 MEDIDAS SALUDABLES AL TATUARSE / COLABORATIVO / tattoo fort / Belleseras / Tattoo Fort (Februarie 2019).

Anonim

Indiferent dacă este prima dvs. incursiune pe teritoriul tatuajului sau doar că nu sunteți vânduți pe un design, încercați înainte de a vă angaja este o opțiune inteligentă. Din fericire pentru tine, tatuajele temporare nu mai sunt doar pentru joc. De la pene și pistrui până la florale și totul între ele, aceste opțiuni fără obligații oferă modele absolut jaw-dropping pentru adulți.

1. Dl Kate Beauty Marks ($ 14): Dacă ai fost fata care a fost mereu geloasă pentru prietenii tăi binecuvântați cu pistrui, acum poți să-ți dai tortul și să-l acoperi și în paiete. Aceste pungi temporare de aur sunt fab AF.

2.PAPERSELF Pineapple Tropical Tropical Temporary Temporary ($ 10): Această plasare adorabilă a gleznei este un punct de luat în considerare pentru un tatt capricios.

3. Creștini albi desenează Faith Tattoo temporar ($ 3 pentru doi): Obțineți o doză zilnică de inspirație cu un temp temp simplu și uimitor.

4. SmashTat DouăTatete temporare temporare ($ 7): Toți vrem să trăim viața ca o pene, nu-i așa?

5.Tatuaje naturale Tatuaje temporare cu cocos ($ 5): Trebuie sa traiesti sub o stanca daca nu ai vazut cum suculente populare au aparut in ultima vreme. Puteți chiar alege comanda pentru o atingere personalizată.

6. Importuri simbolice Tatuaj temporar de fază lunară ($ 4): Un tatuaj lung și subțire, cum ar fi această cerneală de fază lună, merge foarte bine pe o parte lungă a corpului, ca brațul sau mijlocul spatelui.

7. Tatuaj temporar floral tatuat ($ 8): Având o sursă de inspirație din tatuajul floral temp Cara Delevingne la gala de metrou 2015, aceste flori colorate fac ca orice parte a corpului să fie mai frumoasă.

Trimiteți-ne sugestiile tale despre tatuaj preferat @ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(fotografie recomandată prin Tattoorary)