7 Spray-uri proaspete pentru Spritz All Summer

7 Spray-uri proaspete pentru Spritz All Summer

Como Hacer que el CEBO de PESCA sea DURADERO (Februarie 2019).

Anonim

Indiferent dacă petreceți timp lângă piscină, căutați copii în jurul curții interioare sau aruncați margarita pe plajă, menținându-vă pielea hidratată zile în soare poate fi o corvoadă. Un ten pe care soarele e iritat, roșu sau uscat nu este exact ideea noastră despre # goli. Spray-urile faciale reci sunt arma ta secreta cand vine vorba de a ramane hidratata in toate activitatile dumneavoastra calduroase. Derulați în jos pentru șapte produse pentru a vă menține gata.

1. Pixi de Petra Hydrating Milky Mist ($ 15): Acest hidratant cu pulverizare foarte ușoară este împachetat cu acid hialuronic și ovaz negru cu pielea plină, blocat în hidratare și oferă un impuls suplimentar pieii sete.

2. Marc Jacobs Re (acoperire) Perfecționarea nucului de nucă de cocos ($ 39): Folosit pentru a vă asigura machiajul sau a obține un finisaj devoos, această ceață oferă un aspect mai sănătos cu fiecare spritz. Datorită apei de nucă de cocos și a laptelui, veți rămâne cu o piele radiantă și o strălucire roșie.

3. Sâmbătă de ploaie Daily Dew Hydrating Essence Mist ($ 34): Cine nu iubește o imagine perfectă în timpul verii? Creat cu kiwi și struguri, această ceață de substanță hidratantă va hrăni pielea și va lăsa să strălucească fără strălucire nedorită.

4. Tarte Ready, Set, Radiant Mist Skin ($ 25): Pentru o stralucire ultravioleta, ceața revigorantă și hidratantă este un multitasker pe care veți dori să-l aveți la îndemână. Cue acest spray atunci când acea senzație lent de trei vă lovește la birou.

5. Tata Harper Hidratant Esență Florală ($ 89): Păstrați acele vibrații de răceală care vin cu fiecare pulverizare a acestei soluții de esență florală. Acidul său hialuronic, sucul de frunze de aloe și apa de flori de lavandă favorizează un ten moale și matasos.

6. Mario Badescu Spray facial cu aloe, castravete și ceai verde ($ 7): Portofelul dvs. și pielea dumneavoastră va plăcea acest spray de răcire faciale care este ambalat la limită cu aloe, castraveți și ceai verde.

7. H2O + Oasis de frumusețe Îndepărtează ceața hidratantă de zi ($ 18): O ceață relaxantă este răspunsul ori de câte ori ai nevoie de un frumos pick-me-up. Această opțiune este bogată în minerale cu avantajele extractului de crin, aloe, vitamina E și iarbă de mare, care vă vor ajuta să rețineți umiditatea pielii și să vă condiționați fața.

Trimiteți-ne produsele dvs. preferate de frumusețe de vară @ 111!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.