7 Produse de îngrijire a pielii pentru luptele post-soare

7 Produse de îngrijire a pielii pentru luptele post-soare

M.Freeman: 666 este Nero Bernie Formeaza o Imagine Fiarei M Albright: Iezuitismul pentru Pacea Lumii (Februarie 2019).

Anonim

Sunteți în afara stabilirii lângă piscină. Totul este bine și dandy până când soarele coboară, vă îndreptați spre interior și priviți în oglindă numai pentru a vă da seama că sunteți de fapt roșu ca o roșie. Ați aruncat mingea în mod repetat la reaplicarea de protecție solară, iar pielea roșie, iritată, arsă de soare trebuie să fie liniștită și hidratată, pentru a preveni mâncărimea dureroasă sau scârțâirea. Am adunat unele dintre cele mai eficiente produse cosmetice pentru a ajuta la combaterea oricăror lupte de după soare pe care le puteți suporta.

1. Moroccanoil Loțiune de corp după lapte de soare Loțiune instantanee de calmare Hidratare instantanee ($ 28): Datorită aloe, ulei de argan și vitamina E, acest eliberant de piele roșie va menține hidratarea necesară după o după-amiază de shenanigani de la piscină.

2. Tatcha Indigo Cremă de calmare triplă de recuperare ($ 135): Această loțiune antiinflamatorie conține fulgi de fulgi coloidali în cel mai înalt procent disponibil pe piață, indigo japoneză pentru tratarea roșiei și un amestec de antioxidanți care încetinesc semnele îmbătrânirii.

3. COOLA ER + Recuperare radicală după soare ($ 32): A fost creată special pentru a vă ajuta să vă amelioreze arsurile solare, această alegere este ca o zi de plajă SOS într-o sticlă cu aloe, rozmarin și levănțică.

4. Dermalogica After Sun Repair ($ 33): Oferiți-vă pielea o selecție gravă doar prin aplicarea balsamului de tratament răcoritor oriunde vă simțiți iritarea sau decolorarea de la expunerea la soare.

5. KORRES After Sun Gel de gheață de gheață din Grecia pentru față și corp ($ 26): Folosiți această formulă liniștitoare în frigider pentru a obține un mod mai frig pentru a vă trata pielea după soare.

6. Dr. Jart + Dermask Soluție hidratantă hidratantă pentru hidratare profundă ($ 6): O combinație bogată de extracte botanice lucrează ore suplimentare pentru a vă readuce tenul deshidratat la viață după o zi regretabilă în aer liber.

7. Murad Cleansing Gel Soothing ($ 35): Acest produs de curățare folosește goji berry, extract de frunze de menta și rodii într-o formulă de gel blând pentru a înmuia tenul dur și uscat.

Trimiteți-ne produsele post-sun preferate @ 111.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.