7 Lumânări de călătorie care vor crea o ambianță confortabilă în timpul vacanței

7 Lumânări de călătorie care vor crea o ambianță confortabilă în timpul vacanței

3000+ Common English Words with Pronunciation (Februarie 2019).

Anonim

Pe măsură ce vara începe să se înrăutățească, folosiți zilele PTO pentru a stoarce în weekend-uri, aventuri exotice sau chiar stopcations. Indiferent unde aterizați, există o modalitate ieftină și ușoară de a adăuga o atmosferă confortabilă camerei dvs. de hotel: Lăsați o lumânare. Dimensiunile de călătorie le fac ușor de ambalat - și de a stabili starea de spirit. Doar asigurați-vă că ați verificat cu destinația finală pentru a utiliza A-OK. Aici, cele mai bune flăcări pentru fiecare călătorie.

1. Henri Bendel Lemn de foc Lumanare de călătorie ($ 15): Nu există șemineu? Nici o problema! Această lumânare minunată oferă ambianța rustică și fumă necesară pentru a spori stabilitatea pentru un weekend confortabil (pătură uriașă nu este inclusă).

2. Catbird Rooftop, sâmbătă Lumanarea de călătorie ($ 15): Notele de flori de portocale, gin fizz și bergamot fac această lumânare citrice completă perfectă la orice retragere pe malul lacului.

3. Harley Savory Luxury Travel Candle ($ 14): Exotica vacay va fi fierbinte, fierbinte, fierbinte datorită acestei aromă profundă și musculară. Luminați mandarinul în stare de ebrietate și aroma de lemn de santal, pregătindu-vă pentru o noapte de dans.

4. Pacifica Candace Mexican Cocoa Soy ($ 6): Daca credeti ca capsuni acoperite cu ciocolata sunt sexy, incercati sa sniffing o lumanare care picura cu cacao mexican, migdale, si vanilie. Mirosul de gură va face instantaneu căldura pe orice evadare romantică.

5. Mason Jar Lumanari în Lavandă ($ 10): Aduceți acest amestec calmant pe o experiență de restaurare - gândiți-vă la spațiile de lux sau impozitarea vacanțelor familiei (știm că am fost acolo). Mirosul liniștitor a demonstrat că minimizează stresul și chiar poate ajuta la inducerea somnului.

6. Pour L'Air Nap Lovers Travel ($ 24): Conduceți într-o aventură în aer liber? Basc în lumina acestei lumânări, care folosește straturi de rădăcini de pământ, lenjerie curată, smochină neagră, post-drumeție sau înot pentru o perioadă liniștită și copleșitoare.

7. Cochine White Jasmine & Gardenia ($ 30): Excursii de pantaloni fantezie necesită un votiv la fel de înalt (doar uita-te la acea cutie shagreen!). Mirosul floral aminteste de gradinile din Saigon, ceea ce face ca aurul de iasomie, gardenie si bujor sa fie un plus frumos pentru orice evadare elaborata.

Care este lumanarea ta preferata? Spune-ne @FeminineClub.com.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.