7 Moduri de a avea cel mai productiv (și distractiv) weekend Încă

7 Moduri de a avea cel mai productiv (și distractiv) weekend Încă

5 MODURI DE A FACE 1 MILION DE ABONATI !!! (Martie 2019).

Anonim

Lăsarea de lucru în noaptea de vineri este destul de mult sentimentul BEST. Aveți două zile întregi pentru a face ceea ce doriți, fie că este vorba de deserturi de curcubeu, de a crea un nou sac de plajă sau de a se plimba pentru a viziona una dintre cele mai bune spectacole Netflix vreodată. Și doar pentru că este weekendul nu înseamnă că nu poți fi productiv. GSD nu poate fi doar satisfăcătoare, dar va asigura că săptămâna viitoare se va opri fără nici o legătură. Citiți mai departe lista noastră de șapte lucruri care vă vor profita la maximum de timpul prețios de weekend.

1. Faceți o mutare pe. În timp ce obțineți într-o sudoare bună sesh ar putea fi LAST lucru pe care doriți să faceți după o lungă săptămână de lucru, beneficiile de exercitare s-au dovedit a face să vă simțiți mai fericit și vă dau energie majora. Squeezing-ul într-o perioadă de timp nu trebuie să fie o dragoste fie - apuca un prieten și se îndreaptă spre un excursie sau planul de a face o activitate activă în aer liber. Indiferent ce este, trebuie doar să vă mișcați.

2. Realizați lista de sarcini. Există lucruri plictisitoare pe care trebuie să le faci, pe care tocmai nu le-ai avut timp în timpul săptămânii? Înțelegem în totalitate. Indiferent dacă este vorba de curățare chimică, cutie de carton și trimitere prin poștă la cumpărăturile dvs. online sau ceva mai distractiv, ca un nou proiect DIY pentru a vă sparge spațiul, utilizați timpul petrecut în timpul weekend-ului pentru a face acest lucru. Vă veți simți împlinită și veți avea mult mai puțin de gândit să veniți luni.

3. Pregătește-ți prânzul pentru săptămâna. Știm că aducerea pranzului la lucru este o metodă încercată și adevărată de a mânca mai sănătos și de a economisi bani, astfel încât să profitați de weekend pentru preparatele alimentare pe care le puteți lua cu dvs. odată ce săptămâna de lucru ajunge din nou. Sandourile, salatele și prânzul de bento sunt toate opțiunile delish pe care le veți aștepta în totalitate.

4. Relaxați-vă și întineriți-vă. Un cuvânt: Netflix. Restul este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteți face pentru productivitatea dvs., deoarece recuperarea cu adevărat din săptămână vă va ajuta să vă întoarceți să lucrați în stare proaspătă, energică și capabilă să faceți cea mai bună lucrare. În cazul în care emisiunile de streaming și vids nu este lucrul dvs., faceți timp pentru o carte bună, o călătorie pașnică la plajă sau orice altceva vă ajută să vă descurcați în serios.

5. Obțineți cât mai aproape de intrare zero, după cum puteți. E-mailurile pot adăuga înfricoșător de repede, indiferent dacă sunt de la prieteni care verifică sau comercializează e-mailuri pe care doriți să le exersați de la comercianții cu amănuntul. Utilizați timp de week-end pentru a trece prin ele peste o ceașcă de cafea, eliminându-vă căsuța poștală cât mai bine puteți pentru săptămâna asta.

6. Curățați casa. O casă curată este o casă fericită - și o groapă care nu trebuie să-și facă griji pentru a șterge podeaua sau pentru a curăța cada după o zi nebună de lungă la muncă este la fel de bucuroasă. Dacă aveți câteva ore gratuite, efectuați majoritatea sarcinilor de curățare care consumă mult timp. Aceasta ar trebui să vă elibereze în timpul săptămânii, pe care o puteți folosi pentru a vă stăpâni mai ușor.

7. Află ceva nou. Deoarece nivelul energetic și puterea creierului sunt la maxim, week-end-urile sunt momentul perfect pentru a învăța ceva nou. Faceți timp pentru proiectul creativ la care v-ați gândit sau stați de fapt pentru cursul online pe care l-ați înscris cu câteva luni în urmă. Dacă sunteți în mișcare, încercați să învățați de la un podcast, un videoclip YouTube sau o carte.

Cum îți faci un weekend productiv? Trimiteți-ne cele mai bune sfaturi pentru a le putea distribui @ 111 !

(Fotografii prin Getty)