7 Antrenamente youTube care vor face ca trupele de rezistenta sa va faca BFF

7 Antrenamente youTube care vor face ca trupele de rezistenta sa va faca BFF

Calling All Cars: Banker Bandit / The Honor Complex / Desertion Leads to Murder (Martie 2019).

Anonim

În epoca streaming și la cerere totul, există tone de videoclipuri de antrenament YouTube pentru a alege de la HIIT super ușor la hardcore. Din moment ce sunt gratuite, aceste videoclipuri reprezintă o resursă extraordinară pentru a încerca noi exerciții și a schimba rutina antrenamentului. S-ar putea să fi văzut trupe de rezistență la sala de sport și te-ai întrebat cum ar trebui să-i folosești de fapt. Norocos pentru tine, lumea video de antrenament YouTube este de a ajuta!

Benzi de rezistență nu sunt doar o opțiune convenabilă pentru a lucra la domiciliu, ci și una dintre cele mai bune opțiuni atât pentru antrenamente cât și pentru antrenamente mici, deoarece acestea sunt ultra-ușoare și compacte. Un alt avantaj? Sunt nebuni și pot fi comandate online pentru sub 15 USD (uneori chiar mai puțin!). Se pare că un preț mic trebuie să plătești pentru a putea lucra literalmente oriunde, nu?

Cele mai multe dintre aceste antrenamente sunt scurte, ceea ce înseamnă că acestea sunt ușor de încadrat în jam-ambalate tăiate. Dacă doriți să obțineți un antrenament mai lung, fixați unul dintre acestea la sfârșitul unei alergări sau grupați câteva videoclipuri de la unul dintre aceste canale împreună! Înarmați-vă cu un covor de yoga și o trupă, iar dvs. sunteți pregătit să vă transpirați.

1. Antrenamentul BEST Band: Începeți săptămâna de la dreapta cu acest antrenament scurt, dar surprinzător de sudoare, din fetele Tone It Up. Antrenorii Karena și Katrina au o cultură și după ce au făcut câteva antrenamente pe YouTube, înțelegem de ce. Sunt extrem de încurajatoare și angajate, iar totul, de la muzica lor la atitudinea lor, este distractivă și pozitivă. Dați acestui antrenament întregul corp o încercare și abia veți observa zborul de 14 minute. (prin Tone It Up)

2. Strângeți și tonați-vă abdomenul cu o bandă de rezistență: în acest antrenament, antrenorul Katia Pryce folosește o bandă de rezistență mai mică pentru a vă face rău atât de bine. Nu lăsa să te plictisești de faptul că poți să te dai jos pentru majoritatea acestor antrenamente; aceasta este una dificilă, dar Pryce face o treabă uimitoare de a vă vorbi prin fiecare mișcare. Pregătește-te pentru durerea pe care o vei simți mâine. (prin intermediul CosmoBody)

3. Rezistența corpului pe ansamblul corpului: Marți, bine, până la intensitate. Acest videoclip este plin de 30 de minute și va simți arderea. Îndrăzneștem în special scurgerea de cardio scurtă la sfârșitul antrenamentului, care vă face cu adevărat rata de inimă și sfârșește transpirația pe o notă ridicată. (prin GymRa)

4. Exercițiul pentru trunchierul picioarelor și buzunarele: veți avea nevoie de câteva benzi circulare pentru a finaliza acest antrenament de la Cassey Ho de la Blogilates, dar tonarea vizată pe care o obțineți în schimb merită în totalitate investiția minimă. Cassey este, de asemenea, distractiv și încurajator, care este probabil motivul pentru care are peste 3 milioane de abonați pe YouTube! (prin intermediul Blogilates)

5. Rezistență Band Arms & Abs Workout: Lucrați corpul și miezul superior cu acest film de 12 minute care vă duce de la mișcări în picioare la scânduri și apoi la o serie de podea abs.Ne place că acest canal oferă, de asemenea, imprimabilități ale antrenamentelor, astfel încât să le puteți realiza fără a viziona videoclipul odată ce ați atârnat mișcările. (via The Fit Live Girl)

6. Scurt antrenament complet pe corp cu benzi de rezistență: fără benzi? Nici o problema. Natalie Jill a construit toate mișcările din acest videoclip, astfel încât să le poți face cu sau fără benzi de rezistență. Continuați și adăugați-le pentru o intensitate suplimentară, dar aceste exerciții vor avea un impact indiferent de ce. Ne place, de asemenea, ca ea sa explice cum sa foloseasca diferite tipuri de trupe pentru acelasi rezultat, ceea ce inseamna ca te poti adapta oricui ai la antrenament.
(via Natalie Jill Fitness)

7. Antrenament de 10 minute pentru rezistență la călătorii: Antrenamentul de la PopSugar Fitness și Fit Chicks Michelle Lovitt și Angie Akers utilizează benzi super-compacte pentru cravată, făcându-l ideal pentru călătorii (sau apartamente mici!) Fiți avertizat: Seria triceps este absolut ucigașă, dar vă veți simți puternică și împlinită când ați terminat. (via PopSugar Fitness)

Ați încercat oricare dintre aceste antrenamente de rezistență la domiciliu? Spune-ne despre asta @feminineclub!

(Imagine recomandată prin Getty)