8 Parfumuri Beachy care sunt ca o vacanță într-o sticlă

8 Parfumuri Beachy care sunt ca o vacanță într-o sticlă

DIY Crafts: DIY Summer Life Hacks, DIY Room Decor & More (Februarie 2019).

Anonim

Vremea caldă sună și sperăm că înseamnă briza rece, soarele cald și nisip. Dar dacă sunteți blocați în interior și trebuie să vă transferați mental la un refugiu de pe litoral, nu căutați decât un miros de vară proaspăt și aerisit care canalizează după-amiază petrecut pe plajă. Cu note de nucă de cocos, flori tropicale și lemn de santal, toate parfumurile au un sentiment calmant care ne face să ne dorim să ne așezăm cu o carte bună și să aruncăm înapoi un cocktail de vară.

1. Pinrose Sun Saint Eau de Parfum ($ 65): O combinație frumoasă de lime, sare de mare, cașmir și lemn de nucă de cocos, acest spritz de vară oferă o vibrație relaxată, hipnotică și senină, cu fiecare utilizare.

2. Sol de Janeiro Mist de parfumare pentru parfumuri brazilian ($ 32): Această parfum de aromă incredibil de accesibil vă va face să vă simțiți ca și cum ați lăsat locul de muncă și că v-ați îndreptat spre plajele din Rio de Janeiro. Având indicii de fistic și caramel sărat, Crush brazilian păstrează calmul și este suficient de mic pentru a continua.

3. Elizabeth și James Nirvana Parfum Black Solid Compact ($ 48): Dacă doriți un parfum mai amețitor, fumător și atrăgător, acest parfum solid de Elizabeth & James este cel pentru dvs. Acesta combină frumos violet, lemn de santal și vanilie bogată pentru o experiență extrem de luxoasă.

4. Estee Lauder AERIN Beauty Honeysuckle Eau de Parfum ($ 120): Cu o aromă mai dulce și mai plină de nisip floral, această alegere vă va face să vă simțiți ca și cum ați fi transportat pe plajele mediteraneene umezite de soare. Veți experimenta crinul magic al valei, caprifoi și grapefruit dulce tot timpul anului.

5. Maison Margiela Beach Walk ($ 126): Note de bergamot, lapte de nucă de cocos, lămâie și mosc provoacă mirosul familiar al unei plimbări pe plajă. Canalul ca senzația de lipsă de griji de scufundare a degetelor de la picioare în nisip, chiar și atunci când ești blocat la birou.

6. Bobbi Brown Beach Eau de Parfum ($ 76): Faceți o vacanță mentală cu plaja de top a lui Bobbi Brown. "Bucurați-vă de un amestec minunat de iasomie de nisip, spray de mare și mandarină de fiecare dată când aplicați.

7. CLEAN Bumbac de bumbac cu căldură caldă ($ 59): Păstrați-l curat cu această bucurie relaxantă, dar flirty și revigorantă. Adugând împreună floare de pere, zambitoare și citrice, această stropire vă va face să vă doriți pielea sărutată de soare și sandalele.

8. Jo Loves Pomelo Fragrance ($ 175): Pentru parfumul perfect pentru energia calda, nu te uiti mai departe decat acest amestec bogat de citrice si grapefruit, care este inspirat de lenjerie proaspata, plaje frumoase si seara rece de vara.

Tweet parfumurile dvs. de vară preferate @ 111!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.