8 Produse de frumusețe pentru a vă menține răcoroase în timpul ultimelor zile de vară

8 Produse de frumusețe pentru a vă menține răcoroase în timpul ultimelor zile de vară

Six degrees could change the world (Noiembrie 2018).

Anonim

Yup, vara este aproape de peste, dar asta nu inseamna sa te lasi la revedere la umiditate groasa si temperaturi calde AF. Menținerea răcelii nu este ușoară, mai ales dacă sunteți un locuitor urban sau petreceți ore întregi în aer liber. Din fericire, cu câteva produse de frumusețe-cheie, puteți pune acel sentiment cald pe gheață. Am gasit cele mai racoroase produse pentru ochi, buze, fata si corp pentru a fi folosite atunci cand caldura este pe cand sezonul se apropie de final. Derulați în jos pentru mai multe.

1. Alba Botanica Fast Fix pentru ochi Puffy Cooling Eye-Revive Gel ($ 5): Dabbing pe un pic de acest gel revigorant sub ochi este ca și cum ai avea o cafea rece: cofeina provoacă pielea delicată sub ochi, în timp ce castravete deflaționează puffiness.

2. Clarins Instant Light Oil Comfort Comfort în Mentă ($ 26): Deplasarea acestui ulei proaspăt, proaspăt, pe buze, este distragerea atenției atunci când sunteți blocat într-un val de căldură. Nu vă temeți de nuanța albastru-verde; continuă cu claritate, cu o senzație de revigorare care aduce zâmbetul tău neutru, gheață sau adaugă o strălucire strălucitoare atunci când este stratificat peste ruj.

3. e. l. f. Aqua Beauty Fard de Ochi Lichid Liquid ($ 4): Nopțile Sultry sunt pe cale să devină fermecător, datorită acestei culori a ochilor lichizi. Umbra lichidului se simte efectiv revigorantă atunci când atinge pielea (și acționează ca un bun pick-me sus atunci când te ghidezi), în timp ce nuanța metalică oferă o privire sexy la capace.

4. Filozofia Miracle Worker Lift și Lumina Stick ($ 30): Când pielea ta se uită bla și se simte în flush, acest stick vă va da o strălucire care se simte la fel de bine cum arată. Textura cremoasă merge la rece, în timp ce pigmenții care reflectă lumina funcționează pe orice ton al pielii pentru a ușura, lumina și a întoarce în jur un ten gros. Utilizați-l ca un grund pentru a vă oferi pielii o pânză luminoasă sau ca un stick-up atunci când doriți să vă îmbunătățiți un machiaj obosit.

5. Olay Fresh Outlast de răcire de culoare albă Strawberry & Mint Body Wash ($ 5): Nu pot sări într-o piscină pentru a bate soarele de vară? Faceți următorul lucru bun: Luați un duș rece. Îmbătrânirea cu această spălare a corpului cu aromă dulce de mentă înghețată și căpșuni albe luxuriante are și un efect de răcire.

6. Sephora Amplificator de frumusețe Grund H20 de maturare ($ 16): Cu cât este mai fierbinte, cu atât mai mult machiajul se topește, lăsând un aspect slick în urma ei. Dab pe acest grund pe bază de apă înainte de a vă stabili fundația; vă oferă un finisaj mat care absoarbe strălucirea, minimizează porii și menține temelia de la alunecare.

7. Ilia stick de apă de castraveți ($ 42): Acest băț este ca și cum ați pune felii de castravete reale pe corpul dvs., dar fără acest sentiment slim. Făcată cu pastă pură de castravete, tonerul se aliniază cu ușurință peste pielea caldă și machiaj ori de câte ori aveți nevoie de un impuls puternic. Utilizați-l la piscină sau după ce ieșiți dintr-un tren aglomerat.

8. Urban Decay Rehab Machiaj Prep Hot Springs Hydrating Gel ($ 28): Apa minerală (provenită dintr-un izvor fierbinte japonez) suspendată în formula gelului se izbucnește pe piele, aducându-l imediat în Temp.În plus, îți lasă tenul înfundat și neted, astfel încât machiajul să rămână pus pe cele mai frumoase zile.

Urmați-ne pe Pinterest pentru mai multe informații și frumusețe.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.