8 Produse de înfrumusețare care vă ajută să vă relaxați pentru Ziua Națională de Relaxare

8 Produse de înfrumusețare care vă ajută să vă relaxați pentru Ziua Națională de Relaxare

The Great Gildersleeve: Improving Leroy's Studies / Takes a Vacation / Jolly Boys Sponsor an Orphan (Iulie 2019).

Anonim

Yup, Ziua Națională de Relaxare este pentru reale. Desigur, o sărbătoare ideală ar fi să stai în magazinul tău și să ai o echipă de glam pe care să-ți faci un masaj facial și masaj. Dar o idee mai simplă (și mai ieftină) este să folosiți produse de înfrumusețare care vă vor duce de la stresat la zen în cel mai scurt timp (vărsat opțional). Sună ca un plan? Te-am acoperit cu cele mai recente loțiuni, curățători, mirosuri, creme și alte produse zen care sporesc starea ta de spirit și fac relaxarea reală. Deci, mergeți mai departe, spuneți ahh și încercați unul sau toate aceste tratamente de relaxare acum.

1. Klorane Netezirea și relaxarea patch-uri cu calmant de flori de porumb ($ 24): Aveti nevoie de un pui de somn? Aceste plasturi încărcate cu extract de porumb se relaxează și calmează ochii obosiți și stresați. Așezați-vă înapoi și luați-i în timp ce aceștia încep să lucreze pentru a netezi liniile fine, aducând în jos puf și strălucirea acelor cercuri întunecate, deranjante sub ochi.

2. Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask ($ 40): se odihnește ușor în Ziua Națională de Relaxare și în fiecare noapte după aceea, cu această mască de dormit încărcată cu vitamine antioxidante și extracte de plante pentru a anula daunele zilei. Parfumul delicat violet vă înmoaie într-o stare de somnolență - și când vă treziți, pielea se arată refăcută și strălucitoare.

3. Maison Margiela "REPLICA" Duminică dimineața sumbre (125 USD): Ce ar putea fi mai bine decât o leneș duminică dimineață lounging în pat? Sticlă de până sentiment și spritz-l de fiecare dată când vă simțiți puțin tensionate. Acest miros are note de crin de vale, patchouli, iris și mosc alb pentru a evoca acea căldură confortabilă, moale pe care o simți într-o duminică de vară însorită.

4. Givenchy Mist Me Instant Moisturizing & Relaxing Mist ($ 36): Această ceață de hidratare este un salvator pentru pielea curățată și o minte împrăștiată. Formula de calmare, microdroplet are extracte de plante de lotus și săruri de magneziu, care sunt cunoscute pentru calmarea nervilor de pe margine.

5. Dr. Dennis Gross Soluții pentru îngrijirea pielii (139 $): Bine, deci acest aburitor de facial este cam scump, dar atunci când vă gândiți la modul în care o facială la un spa costă aproximativ aceeași sumă, este o afacere. Dispozitivul nu numai că transformă spațiul dvs. în chiuvetă într-un mini-spa luxos, dar rezultatele - o mai bună penetrare a produsului, o piele mai clară și un sentiment relaxat - îl vor face pe superstar-ul tău de rutină. 6. Nip + Fab De-Stress Blend Relaxați-vă și spălați-vă calmul corpului (9 dolari): Finalizați-vă ziua cu o înmuiere lungă sau cu un duș folosindu-vă această curățare spumantă de calmare a corpului. Floarea portocalie dulce și lemn de santal reconfortant vă ajută să vă liniștiți mintea și să vă pregătiți pentru un somn bun, în timp ce produsele de curățat delicate mențin pielea senzațională.

7. Duminica Riley Blue Moon Tranquility Balsam de curățare ($ 50): Curățați cu această formulă relaxantă care are uleiuri esențiale de mandarine și portocale dulci pentru a spăla orice sentiment stresant.Balsamurile delicate, pe bază de zahăr, elimină machiajul și murdăria fără a îndepărta uleiurile naturale.

8. Toată lumea Relaxați-vă cu aroma de ulei de aromoterapie ($ 10): Nu puteți sărbători o vacanță de relaxare în mod corespunzător decât dacă găsiți o aromaterapie care vă ajută să vă relaxați. Credem că aceste picături de ulei esențial cu lavandă și tămâie vor face minunat. Puneți-le într-o baie sau o loțiune fără parfum, sau chiar diluați-le cu apă și folosiți-o ca spray de cameră.

Vrei mai recente produse cosmetice? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.