8 Costume drăguțe pentru aducerea copiilor de acasă de la spital

8 Costume drăguțe pentru aducerea copiilor de acasă de la spital

2013-08-12 (P2of3) Always Be Mindful of Your Connection with the Divine (Iulie 2019).

Anonim

Când sunteți însărcinată, aveți nouă luni să lucrați prin multe decizii. De la medici și planurile de naștere până la stilul de maternitate și ideile unice ale copilului, e greu să ții energia în sus - mai ales când este brusc timpul să-ți dai seama că geanta ta de spital trebuie. Dar ambalate în acea pungă mult contemplată este una dintre cele mai bune (și cele mai dulci!) Decizii pe care trebuie să le faceți: primul costum al copilului dumneavoastră. Derulați până la opt tipuri de distracții pentru fiecare buget.

1. Setul de cadouri Serena și Lily Take-Me-Home ($ 98): Soft și confortabil, stilul clasic al acestui costum va menține micul tău cald și Instagram-ul pe punctul. Fabricat din bumbac peruvian Pima, acest kimono footed onesie are fold-over mittens și vine cu o pălărie și pătură potrivire.

2. Baby Nell Coming Home Outfit ($ 48): Deși bugetul pentru acest outfit nu este destul de nivel Kardashian, stilul este. Cuplați acest costum cu o pălărie drăguță de bumbac, iar nou-născutul dvs. va fi gata să se rotească la prima călătorie în călătorie.

3. Hanna Andersson Night Sleeper pentru bebeluși - Little Village ($ 38): Fabricate din bumbac organic 100%, traversele Hanna Andersson sunt de calitate Jessica Alba. Această manevră garantată are, de asemenea, o potrivire confortabilă ca o șosete și o pălărie (arătate mai sus) pentru a vă îmbrăca copilul în cele mai bune de la cap până în picioare.

4. Lovely Lyra Organics Going Home Outfit, Balene ($ 36): În așteptare pentru a afla dacă bebelușul dvs. va fi un băiat sau o fată? Tot ce ai nevoie este un tip de bază alb și vei avea o alegere capricioasă și neutră din punct de vedere al sexului pentru surpriza dulce a copilului tău.

5. Gigi și Max New Guy So Fly Going Home Outfit ($ 49): Lăsați copilul să-și anunțe propria intrare cu această radi Etsy găsi. Închideți acest set din trei piese cu șosete sau papuci, iar micuțul tău va fi cel mai tare copil de pe bloc.

6. Setul reversibil al lui Boden Super Soft ($ 52): Acest costum fără efort este făcut din velur moale și bumbac din jersey pentru a menține bug-ul tău mic cald și fuzzy pentru călătorie acasă. Bonus: setul este reversibil, astfel încât să obțineți două costume într-unul!

7. Skip Hop Baby Star Struck Footie & Hat Set - Lightning ($ 22): Pentru mama trendy, iată o alternativă la prețuri accesibile la opțiunile roz sau albastru care sunt peste tot. Acest set de dormitor și set de pălării de 100% din bumbac va păstra picioarele copilului mic și capul cald pentru prima acasă.

8. Lvlyxxx Freshly Squeezed Baby Onesie ($ 13): Pentru mama cu un simț amuzant de umor, acest pumn și dulce onesie este o descoperire Etsy făcută pentru Instagram, #NoCaptionNeeded.

Aveți deja un costum uimitor de plecare pentru copilul dvs.? Trimite-ne pozele tale @feminineclub!