8 Daredevil Nume de bebelusi pentru micutul tau super-erou

8 Daredevil Nume de bebelusi pentru micutul tau super-erou

A Matter of Logic / Bring on the Angels / The Stronger (Iulie 2019).

Anonim

Mulți copii sunt niște oameni îndrăzneți care par absolut neînfricați; sunt daredevils care încearcă lucruri pe care nu ar trebui să le facă și adesea se bucură chiar dacă nu reușesc. Părinții par să ajungă la nume mai îndrăznețe și mai creatoare ale copiilor, cum ar fi numeroasele nume vechi biblice obscure care revin într-o mare de Isabellas și Aidans, și numele vechi grecești și romane precum Titus și Athena care se ridică pe lista de nume. Iată o listă de oameni celebri care nu și-au depășit niciodată tendințele copilăriei. Poate că puteți găsi un nume de copil pentru potențialul tău daredevil aici.

1. Felix: Un nume latin care înseamnă "fericit, norocos. "Omonimul este Felix Baumgartner, care va încerca un salt Stratos, în care va cădea de la 23 de mile în sus și va rupe viteza sunetului. De asemenea, BASE a sărit de la statuia din Brazilia Hristos și din Taipei 101. Felix este, de asemenea, numele a patru papi și șaizeci și șapte sfinți, este în biblie, este împrăștiat într-o varietate de cărți și devine rapid popular în întreaga lume - acum la 262 în Statele Unite, 26 pe Nameberry și în Top 100 din Germania, Suedia, Anglia, Australia, Noua Zeelandă și Norvegia.

2. Jeb: O scurtare a evreiescului Jebediah, adică "prieten iubit. "Jeb Corliss a sărit într-un costum de zbor prin peștera Tianmen din China de 100 de picioare și de la Turnul Eiffel și Spațiul Spațial. Jeb a avut o lungă istorie în literatură, filme și televiziuni occidentale. În prezent, cel mai bine-cunoscut purtător este Jeb Bush (născut John Ellis Bush); Confederatul general în războiul civil american Jeb Stuart a fost botezat James Ewell Brown Stuart.

3. Tanner: O denumire ocupațională care înseamnă "tăbăcitor de piele. "Tanner Foust este un pilot de cascadorie care deține în prezent trei înregistrări mondiale. Tanner a scăzut anul acesta în jur de 20 de locuri, dar m-am întâlnit cu foarte mulți micuți Fletcheri, masoni și alți copii de acest tip. Poate e timpul ca Tanner să se întoarcă?

4. Glen: Un nume scoțian care înseamnă "o vale îngustă. "Glen Plake a fost un freeskier bine cunoscut pentru salturile sale și sfâșietoare. Glen lucrează pentru ambele sexe, dar (de asemenea, Glenn) este mai populară pentru fete chiar acum. Pentru băieți, Glen a fost atașat de o cântăreață americană, de cântăreț / actor irlandez, de un jockey în Australia, de un scriitor de science fiction, de baschet și de muzician.

5. Alain: Versiunea franceză a lui Alan, adică "chipeș, vesel. "Alain Robert a urcat liber cele trei cladiri din lume si alte repere. Numele este soft și elegant, o frumoasă actualizare internațională a lui Alan. Există mai mulți Alains francezi notabili care sunt regizori de film, scriitori și actori, iar Alain Marie Juppe a fost prim-ministru al Franței. Stephen King a folosit-o pentru un personaj în seria sa The Dark Tower.

6. Karina: Variația scandinavă a lui Carina, adică "draga mică. "Karina Hollekim este un freeskier și jumper BASE care a sfidat moartea în 2006, când un salt a mers prost și a lovit terenul la 60 de mile pe oră. În ciuda faptului că a spus că nu va mers niciodată, a făcut-o, iar acum este singura femeie care a terminat vreodată un salt BASE de schi. Karina este un nume dulce și îndrăzneț, ușor de purtat și cu porecle pentru orice tip de fată. Există mai multe carina în toată lumea cântând și în sport (există trei medaliști olimpici după nume), iar Karina Beteta este un politician peruvian.

7. Mapelli: Acesta este un fel de intrare diferită de celelalte pe această listă, în care Mapelli este numele de familie al lui Sarah Mapelli, artist interpret care se ocupă de 12 000 de albine și apoi dansuri, urmând fluxul albinelor. I-am ales numele de familie, Mapelli, pentru că se simte exotic, are sunetul trendului ee la sfârșitul anului, și pentru că nume de nume au devenit populare și pentru fete. Prenumele ei, Sarah, este un clasic atemporal, bineînțeles.

8. Laia: Diminuantul catalan al lui Eulalia, adică "dulce vorbind. "Laia Sanz este o sportiva catalana care a castigat treisprezece titluri mondiale pe motocicleta ei si incearca sa castige si mai mult. Sfântul Eulalia este patronul Barcelonei, așa că diminuările sale sunt populare acolo. Laia este un nume care pare a fi pe tot cuprinsul lumii sportive, cu un jucător de baschet, sprinter, hurdler și înotător, toate purtând numele.

Aveți nume preferate de eroi îndrăgostiți care nu au făcut această listă? Tweet ne @feminineclubși anunță-ne!

Această postare a fost publicată anterior pe Nameberry de Dantea.