8 Deserturi făcute cu fasole neagră

8 Deserturi făcute cu fasole neagră

Paine fara framantare | JamilaCuisine (Aprilie 2019).

Anonim

Ar putea fi neașteptat și poate puțin șocant, dar după cum se dovedește, fasole neagră (da, mic dejun burrito) face * incredibil de deserturi delicioase, și se împerechează bine cu alte ingrediente pentru a menține deliciile sănătoase și. Rețetele brownie de mai jos includ bunătăți cum ar fi avocado, dovlecel și semințe de in deasupra fasolei ambalate în proteine. Nu ne înșelați - veți găsi totuși stropi și ciocolată - dar ne place când putem împărți și deserturile de ciocolată semi-sănătoase. Indiferent dacă sunteți în căutarea unei gustări echilibrate de partid sau a unui super dulce și desert bun pentru dvs., puteți fi surprins de ceea ce găsiți. Deci, rolați aceste mâneci și se arunca cu capul la aceste opt deserturi de ciocolată făcute chiar mai bine cu fasole neagră.

1. Tropii de proteine ​​din ciocolata neagră sănătoasă, sănătoase: Orice desert cu mențiunea "secret sănătoasă" în titlu (împreună cu "ciocolată" și "trufe") ne duc la bucătărie. Sigur, fasolea neagră vă poate arunca o clipă, dar aveți încredere în noi - aceste mușcături gustoase sunt o alergare acasă. (prin bucătăria ambițioasă)

2. Fudgy Negru Bean Dovleac Cookies: HOLD UP. În cazul în care cookie-urile pot fi fabricate din dovlecei, atunci tocmai am găsit noul nostru produs preferat de mâncare bună. Când puteți mânca o bucată care este făcută din fasole neagră plină cu proteine ​​ și un veggie sănătoasă, este cel mai bun tip de nebunie. (prin Hummusapien)

3. Vegan Fudgy Black Bean Brownies: Aceste gustări gooey ambalate în ulei de nucă de cocos, semințe măcinate de in și făină de coacere fără gluten. Felicitări! Prietenii tăi sănătoși vor fi cu siguranță cerșetori pentru rețetă. (via Namely Marly)

4. Fudge Brownie Bare de proteine ​​din bomboane de ciocolată: Suntem în legătură cu acest bar, pentru că se pare că am putea să biciăm și să mâncăm pe drum - și cu toții știm că confortul este totul. Vom adăuga cu siguranță acest lucru la lista noastră de bare goale de putere ASAP. (prin ciocolata acoperită de Katie)

5. Tort de ciocolată superfood: Acesta arată direct dintr-o revistă, este atât de decadent. Dar nu ezitați să vă răsfățați, prieteni! Baza lor de fasole neagră face ca aceasta să fie o tratație fără vinovăție. (prin The Princess Pancake)

6. Spargeri de pahare cu Brownie: Vrem să scoatem una (sau cinci) din aceste bile adorabile chiar în gura noastră. Ele sunt de mărimea mușcăturii, sănătoase (ish) și îndulcite cu sirop de arțar la boot. Bateți-le pentru o petrecere perfectă de petrecere. (prin intermediul Frigiderului strălucitor)

7. Black Bean Avocado Ciocolata Chip Fudge Brownies: Acestea arata destul de probabil cele mai fudgiest si cele mai ciocolate brownies pe care le-am vazut vreodata. Nu ne-am ghici niciodată că, făcându-ne în acestea, vom primi o pompă completă de fructe și proteine. (prin bucătăria ambițioasă)

8. No Fake Blackies Fake Brownies: Acestea ne amintesc de actual fudge, mai degrabă decât doar aroma fudgy ai în brownies, care este perfect în regulă cu noi.Sapa si chipsurile de ciocolata alba, pentru ca ele fac totul mai bine. (prin Lumea omului cel mare)

Vrei mai multe retete out-of-the-box ca acestea? Urmăriți-ne pe Pinterest!