8 Condiții pentru a vă păstra părul Înainte de sezonul rece al vremii

8 Condiții pentru a vă păstra părul Înainte de sezonul rece al vremii

Her Şey Aşktan - Totul este iubire (subtitrat în română) (Februarie 2019).

Anonim

Vremea caldă se apropie de sfârșit, iar în timp ce feedul tău Insta este plin de amintiri plăcute,. Mulțumită unui sezon de soare, ei au niște suveniruri nedorite, și anume capete divizate și fire de tip paie. Timpul pentru o revenire la toamnă cu cea mai recentă recoltă de bomboane de epuizare, care va duce la ambalarea părului deteriorat. Am scos în evidență acelea care vor restabili strălucirea și blândețea tuturor tipurilor de păr imediat după câteva aplicații. Derulați în jos pentru a avea stat fabulos de caderi.

1. Fekkai PrX Reparatiuni cu extract de argan Reparatii instantanee Balsam de curatare ($ 19): Acest tratament usor este o minunata surprinzatoare de combatere a frizului, pietrelor si blocajelor slabe. Se agită formulele cu două faze și rădăcina prin pulverizare; uleiul de argan (cu miros de vanilie dulce) ajunge să lucreze pentru a restabili strălucirea și sănătatea înapoi la păr.

2. Garnier Whole Blends Replenishing Leave-in Balsam ($ 6): O doză de acest ulei de măsline condiționează transformarea capetelor brute pentru a fi netede și ușor moi.

3. Shea Moisture 100% ulei de nucă de cocos Lasă-in Tratamentul ($ 10): Sigur, unul dintre motivele pentru care ne place acest balsam este că miroase ca o briză caldă într-o vacanță tropicală, dar suntem cu adevărat lovit cu mix din ulei de shea, ulei de nucă de cocos și lapte de nucă de cocos care acoperă părul și creează o barieră împotriva frizului care provoacă umiditate.

4. Pantene PRO-V Seria de aur Lapte detasant ($ 7): Această formulă, infuzată cu ulei de argan, vă face să vă faceți griji atunci când încercați să vă încurcați. Puneți un dollop în părul dvs. după duș și pieptene prin; tratamentul lăptoșă înmoaie buclele și face stilul ușor-peas.

5. Vernon Francois Balsam ($ 28): De la principalul om al lui Lupita Nyongo'o, această formulă este într-adevăr ca o combinație de aminoacizi (din extracte de sfeclă) și uleiuri naturale de plante, cum ar fi monoi condiționați coastele umede sau uscate. Spritz-l după prosop dvs. uscat pentru a da păr un impuls de hidratare și între spălări pentru o strălucire suplimentare.

6. Deva Curl B'Leave-in Miracle Curl Plumper ($ 20): Tipurile curly știu că punerea în prea mult produs poate face înnegrire. Împachetat cu proteine ​​din grâu, lămâie și musetel, formula funcționează pentru a menține buclele de bucle, infuzându-le cu strălucire și volum.

7. Christophe Robin Hidratare în aburi cu Aloe Vera ($ 39): Când trebuie să vă fixați stilul stat, optați pentru o ceață aeroasă cu gel de aloe vera și extracte de plante. Ingredientele de conditionare lucrează atât pe părul uscat, cât și pe cele umede, oferind părului o reîmprospătare care poate fi restabilită în câteva minute.

8. Phyto Paris Leave-in Hidratant Cremă de Zi ($ 29): Cei mai răi infractori pentru părul uscat dăunător? Agresori de mediu, cum ar fi razele UV și poluarea, care slăbesc firele și uleiurile de tip zap care mențin părul hidratat.Această cremă este ca o cremă de protecție solară hidratantă pentru părul tău: cele șapte ingrediente de plante lucrează împreună pentru a proteja firele fragile din mediul înconjurător, în timp ce le înmoaie și netezesc.

Care este balsamul tău preferat? Trimiteți-ne cu noi @FeminineClub.com.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.