8 Lecții de viață Noi toți le putem învăța de la doamnelor de joc de tronuri

8 Lecții de viață Noi toți le putem învăța de la doamnelor de joc de tronuri

TD Jakes-He-Motions (Martie 2019).

Anonim

Fără cărți, al șaselea sezon al lui Jocul Tronurilor este plin de acțiune rapidă, revelații uriașe și dragoni foarte dragi. (De asemenea, nu uram faptul că John Snow se întâlnește cu Ygritte IRL și Khal Drogo, care îi trimit dragostea Maestrului Dragons Instagram.) Dar cea mai mare și cea mai bună surpriză este modul în care personajele feminine omoară total RN, iar unii fanii chiar prevăd că se pot termina până conduce Westeros când totul este făcut. Ceea ce ne-a făcut să ne gândim - cu atât de multă putere de fată care se desfășoară în GoT, care sunt lecțiile de viață importante pe care toate aceste femei de tip kickass le pot împărtăși femeilor din lumea reală? Citește o înțelepciune de la fetele care conduc lumea Game of Thrones. Și un cuvânt de avertizare: Spoilers LIE AHEAD!

1. În timp ce Daenerys nu are nici o problemă de a pune lumea în mișcare (literalmente) pe cont propriu, această întâlnire de duminică trecută cu Yara dovedește că uneori surorile care îi ajută pe surori fac pentru cea mai puternică echipă de lucru vreodată. După ce Yara explică că bărbații ca unchiul ei Euron doresc doar să-l facă pe Dany o soție subordonată, nu e de mirare că Mama dragonilor alege să parcheze cu un războinic coleg de femeie ca să o ajute să-i ia înapoi pe Westeros. A fost cu adevărat unul dintre momentele noastre favorite #girlboss din întreaga serie. 2.

O fată are un nume și este Arya Stark: Acest sezon sa întunecat în mare măsură pentru micuța Arya, care a petrecut aproape tot timpul pe GoT pretinzând că este altcineva. Fie că se prezintă ca un băiat de la Flea Bottom, fie că este "Nimeni", ea și-a luptat cu sinele și natura adevărată, cu totul în speranța de a deveni un asasin kickass. Dar ceea ce învață este că faptul de a fi și de a ști că ea a fost cheia pentru a-și debloca abilitățile și încrederea înnăscute. Acum eo îndemânare ucigașă pe care am putea să o lucrăm cu toții. 3.

Margaery Tyrell îi ucide cu bunătate: Vorbind de unanimitate, Margaery este regina jocului, dar ea folosește cuvinte extrem de finisate și știe să joace slăbiciunile adversarilor pentru a-și schița calea către succes. Uneori cheia pentru a obține ceea ce vrei este să toarnați dulceața și să-i faceți să creadă că este ideea lor. De asemenea, chiar dacă joacă jocul lui High Septon chiar acum, știm cu toții că Margaery este prea ascuțită pentru a fi cu adevărat spălată cu creier. Noi anticipam in final, vom afla in sfarsit ce fel de joc a jucat. 4.

Lyanna Mormont dovedește că vârsta nu este decât un număr: Lyanna Mormont nu este cea mai proastă doamnă de pe această listă cu RBF-ul ei complet? Nu suferă niște proști și încă nu a atins pubertatea! Dacă vă simțiți intimidați pentru că sunteți cea mai tânără persoană din cameră, luați o pagină din această carte a războinicului de fată prin a fi un profesionist și dețineți-o. Doar amintiți-vă că există o diferență puternică între încredere și aroganță și ar fi bine să fiți gata să vă întoarceți la acțiune. 5.

Cunoaște-ți adversarul ca pe Sansa Stark: Mai puține femei au avut o situație mai proastă decât Sansa, și, ca rezultat, acum luptă cu AF obosită. Dar cel mai important, ea pare hotărâtă să nu supraviețuiască; vrea să câștige. "Tu și consilierii voștri - stați în jur făcând planuri despre cum să învingeți un bărbat pe care nu-l cunoașteți. Ți-a pățit vreodată că aș putea avea o înțelegere? "Întreabă ea fratele ei. De câte ori o face un gal să strige asta? Dar lecția ei este o discuție reală: Fiți pregătit și asigurați-vă că îi cereți oamenilor sfaturi. Niciodată nu știți ce vă va oferi avantajul în lupta dvs. personală - fie că este vorba de un interviu de angajare, fie de a vă ridica. 6.

Melisandre ne învață să deținem greșelile tale. Femeia roșie Melisandre a fost luată în jos în acest sezon când Stannis, fiind profeția lui Azor Ahai, sa dovedit a fi tot felul de greșeli, ceea ce însemna că toate lucrurile teribile făcute pentru a-l impulsiona la putere nu aveau nimic. Dar, după ce a reușit să o umilească înapoi în forma de coroană veche, Davos ia dat o vorbă despre ea că trebuie să se descurce și să revină din nou, ceea ce a dus la revenirea lui Jon Snow. Recunoașteți greșelile, treceți și zdrobiți-o. 7.

Uneori omul potrivit pentru slujbă este o femeie și ea este . Orice femeie care a trebuit să-și facă drumul în lumea omului știe că lupta lui Brien este reală. Tavanul de sticlă de la Catedrala Westerosi este atât de greu de spulberat încât Brienne e singurul destul de dur pentru a încerca. Dar nu numai că poate să-l învârte pe acel oale Valyrian suficient de tare pentru a învinge pe Hound, dar de asemenea îi îndrumă pe tânărul Podrick. Nu uitați: Orice poate face, puteți face mai bine … la fel ca Brienne.8. Chiar și Cersei Lannister știe că familia vine pe primul loc.

Nu în ultimul rând este cea mai fierbinte doamnă a tuturor. Desigur, răul Cersei se află într-un loc scăzut chiar acum, dar asta o face și mai periculoasă, în special pentru că dușmanii ei încearcă să-și descompună familia - și asta nu este bine. Cersei este un urs al mamei și, în timp ce nu are un model de rol în tactica ei, dedicația ei fermă față de familie este de departe cea mai admirabilă calitate a acesteia. Și pe măsură ce noi toți ne urcăm personal, dedicația pentru ceea ce este mai important este ceva ce ar trebui să ne punem întotdeauna pe primul loc. Aveți alte lecții de viață pe care le-ați învățat de la Game of Thrones? Trimiteți-le la noi @feminineclub!