8 Noi cărți non-fictive care sunt ceva, dar Snoozy

8 Noi cărți non-fictive care sunt ceva, dar Snoozy

The Third Industrial Revolution: A Radical New Sharing Economy (Martie 2019).

Anonim

Bine, atunci când te gândești la plajă citește, probabil că nu pictograma cărților non-fictive. Știm că probabil vă imaginați că vă plimbați de ocean în costumul de baie preferat, cu o poveste de dragoste înfricoșătoare în mâna dvs. - sau poate o carte bună pentru YA. Dar asculta-ne: Non-fiction poate face o plaja mare citita, daca alegeti cu intelepciune. Pentru a vă ușura, vă împărtășim opt noi versiuni non-fictive lansate, care sunt perfecte pentru plajă de vară pe plajă.

1. Este bine să râzi (Crying Is Cool Too) de Nora McInerny Purmort ($ 26): Aceasta este o poveste adevărată și emoționantă a unui cuplu care trece prin inimaginabilul. Aaron este diagnosticat cu o formă rară de cancer la creier, dar nu-i permite să-i descurajeze relația de inspirație, să se angajeze în patul de spital al lui Aaron și să aibă un copil în timp ce se află în chemo.

2. Obiect sexual: Memoir de Jessica Valenti (26 de dolari): Jessica Valenti este una dintre cele mai populare și influente voci ale feminismului chiar acum și pentru un motiv bun. Promitem că nu veți fi dezamăgit de acest memoir complet brut și onest.

3. Răzbunare în cap: Conversații despre viață și comedie de Judd Apatow ($ 18): Indiferent dacă ești super-în comedie sau nu, vei alerga prin această carte de conversații intime și splitting cu unele dintre cele mai mari nume ale generației noastre în comedie: Lena Dunham, Chris Rock, Louis CK, Roseanne Barr și multe altele.

4. Sunt doar o persoană de Tig Notaro ($ 27): În 2012, Tig Notaro a lansat un set de comedie cu "Good evening. Buna. Am cancer. Ce mai faci? Salut, ce faci? Se simte bine toată lumea? Am cancer. "Deci, acum știi tipul de umor întunecat în care te afli în acest memoir despre cum a transformat o tragedie personală într-un an plin de bucurie.

5. Manus x Machina: Moda în epoca tehnologiei de Andrew Bolton și Nicholas Alan Cope ($ 50): inspirația pentru tema de la Gala Met din acest an, această carte explorează modul în care tehnologia intersectează cu tradiția de modă de lungă durată de haute couture lucrate manual. Aduceți-o pe plajă pentru o zi de lux.

6. Black Man, White House: O istorie orală a anilor Obama de D. L. Hughley (28 de dolari): Știm că o carte despre politică nu este citirea plajei tipice. Dar acesta este scris de legendarul comedian comedian D. L. Hughley, așa că va fi cu siguranță să vă râdeți cu voce tare și să atrageți niște ochi de la colegii dvs. de plajă-umbrelă.

7. Jazz Jennings Jazz Jennings ($ 18): America sa îndrăgostit de Jazz Jennings, activist pentru libertatea de expresie a genului. Acest memoir își povestește propria poveste despre luptele și triumfurile care vin cu o figură publică ca o fată transnică.

8. Dar ce dacă ne-am înșelat?Gândește-te la prezent ca și cum ar fi fost trecutul lui Chuck Klosterman (26 de dolari): Iată cititul perfect dacă sunteți pregătit pentru câteva întrebări care se înclină spre minte: "Cât de serios ar trebui să vedem conținutul viselor noastre? Cât de gravă ar trebui să vedem conținutul televiziunii? Este posibil ca cel mai mare artist al epocii noastre să fie în prezent necunoscut (sau, totuși, obosit - cunoscut, dar în întregime disrespectat)? … Și poate cel mai deranjant, este posibil că am ajuns la sfârșitul cunoașterii? - Omule. (P. S. că acoperirea de carte ar trebui să fie cu susul în jos.)

Care din aceste ponturi vor fi în geanta de plajă? Trimite-ne gândurile tale @feminineclub!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(Fotografia recomandată prin Getty)