8 Produse de înfrumusețare pentru frumusețile duminicale

8 Produse de înfrumusețare pentru frumusețile duminicale

5 TRUCURI de infrumusetare pe care nu le stii | Mademoiselle Lorraine (Februarie 2019).

Anonim

Știți TFW că ai un weekend perfect frumos până când îți amintești că trebuie să te întorci la muncă a doua zi? Da, înșelătoriile de duminică se strecoară pe noi în fiecare. singur. weekend fără eșec. Ei bine, nu putem să ne oprim luni de la răsturnare (îmi pare rău!), Dar avem câteva idei care să ne ajute să ne luptăm de acele mișcări de panică. Tot ce aveți nevoie este o rutină de relaxare care este perfectă pentru a începe o nouă săptămână de pe dreapta. Derulați în jos pentru cumpărături de frumusețe care vă vor ajuta să vă mențineți calm și să vă continuați cu săptămâna de lucru.

1. L'Occitane Baie de spumă cu levănțică ($ 39): Pasul unu de a rămâne răcit vin duminică implică desenarea unei băi calde și bubble. Mergeți și turnați puțin din acest gel parfumat, care atrage atenția asupra beneficiilor relaxante de lavandă.

2. Lupta Bush Twilight Bath ($ 7): Distracția de week-end nu trebuie să se oprească doar pentru că e duminică seara. Această bombă ceapă de baie transformă cada într-o noapte roz și indigo înstelată pe măsură ce ignorați lista de sarcini.

3. Kneipp Spumă de duș pentru spumă de lavandă ($ 16): Băile nu-ți fac treaba? Îndepărtați cu acest cremă cremoasă cu spumă de curățare cu spumă de lavandă calmantă.

4. Sephora Collection Lotus Face Mask ($ 6): Pop pe această coală de masă timp de 15 minute pentru a reduce semnele de oboseală prin blocarea în umiditate. Vei pleca cu o piele hidratată și plină, care este pregătită să ia dimineața de luni.

5. Da pentru Castraveți Cremă de Noapte Calmantă ($ 10): Veți simți misto ca un castravete după aplicarea acestui hidratant de noapte care se infuzează cu aloe și mușețel de vindecare.

6. Kora Organics Calmant Lavandă Mist ($ 34): Mirosul potrivit vă poate ajuta să vă schimbați starea de spirit, motiv pentru care o ceață de lavandă revigorantă vă poate aduce de la înălțimea înaltă până la cea senină. Spray-l pe după curățare pentru a reduce uscarea și roșeața.

7. Sonoma Lavender Lavă Lilie Dot Sleep Mask ($ 21): Luminează! Când e timpul să lovești fânul, nu vei avea nici o problemă să faci un ochi închis odată ce ai pus pe masca infuzată de liliac. Doar încercați să nu visezi despre muncă - veți avea destul timp să vă gândiți la asta mâine.

8. acest produs Sleep Plus Spray Perna ($ 46): Spritz perne și lenjerie de pat cu acest amestec de lavanda, vertiert, și musetel pentru a evita orice anxietate-aruncat de aruncare și de cotitură.

Căutați mai multe produse de frumusețe? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.