8 Lucruri pe care tocmai le-am învățat despre versiunea americană a Hogwarts

8 Lucruri pe care tocmai le-am învățat despre versiunea americană a Hogwarts

Dan Takes Quizzes About Himself (Martie 2019).

Anonim

Ultimul film al lui Harry Potter a lovit teatrele cu cinci ani în urmă, dar, sincer, lumea vrăjitoare pare mai vie decât oricând. Spectacolul de teatru Harry Potter și copilul blestemat tocmai a fost deschis la Londra, și prequel (care nu este * oficial * un prequel al lui Harry Potter, dar este în esență un prequel)

este setat să atingă ecranul mare în noiembrie. Știm că este o lungă perioadă de timp să așteptăm, dar se pare că lumea lui Pottermore vrea să vă ajute să vă petreceți timpul cu niște distracții pre-film distractive. În primul rând, mai multe informații despre Ilvermorny School of Witchcraft and Wizardry (AKA versiunea americană a lui Hogwarts). În clipul de două minute lansat astăzi, învățăm totul despre cealaltă școală de vrăjitorie. Filmul scurt a fost lansat în corespondență cu o scurtă poveste - și despre istoria lui Ilvermorny. Puteți citi asta aici. Videoclipul este un teaser excelent, iar textul, în timp ce este lung, este o modalitate minunată de a vă repara lumea vrăjitorilor, dar în cazul în care sunteți un fan HP mega legat de timp, aici sunt opt ​​lucruri pe care le-am învățat din noua piesă a lui JK Rowling fictiune.

1.

Fundațiile Școlii : Școala a fost înființată de Isolt Sayre, un vrăjitor de păsări născut în Irlanda. Părinții ei au fost uciși în mod tragic într-un atac asupra casei lor. Isolt a fost apoi luată de mătușa ei Gormlaith Gaunt. Cu toate acestea, Isolt își dă seama mai târziu că a fost mai puțin de "a lua" și mai mult de o răpire, și de fapt, Gormlaith ia ucis părinții. Mai târziu, scapă, navighează spre America și se împrietenește cu câțiva băieți (un muggle și doi tineri vrăjitori) care devin copii ei adoptați. Ea se căsătorește, de asemenea, cu un mugal pe nume James. 2.

American Slang : Oh, dar vrăjitorii americani nu numesc muggle non-vrăjitori. Ei le numesc "no-majs". „ 3.

O călătorie cu istorie : fără cunoștință, bagheta pe care Isolt o folosește de ani de zile este de fapt Salazar al lui Slytherin. 4.

Casele : Casele școlii sunt numite Thunderbird, Wampus, Șarpe cu coarne și Pukwudgie. 5.

Ceremonia de sortare : În locul unei pălării de sortare, elevii sunt așezați în case prin sculpturi fermecatoare care reprezintă fiecare casă. Noul elev stă pe un set de noduri Gordian, așezat în mijlocul unui podea de piatră, iar fiecare sculptură va reacționa dacă vrea studentul. 6.

Clasamentul școlar : Ilvermorny are reputația de a fi una dintre cele mai democratice și mai puțin elite din toate școlile de vrăjitorie. 7.

Regulile americane : Spre deosebire de Hogwarts, elevii de la Ilvermorny sunt obligați să-și lase bagheta la școală în timpul vacanțelor până la vârsta de 17 ani. Culorile!

: culorile lui Ilvermorny sunt albastru și merișor. Albastru, pentru că este culoarea preferată a lui James și merișor pentru că Ravenclaw era casa pe care Isolt o fantezia cel mai mult despre copil. Ce aștepți la cele mai multe despre fiarele fantastice și unde le găsim

? Anunță-ne @feminineclub.