8 Moduri de a-și petrece culoarea roșie a părului îndrăzneț în josul culoarului

8 Moduri de a-și petrece culoarea roșie a părului îndrăzneț în josul culoarului

Nash 2016 Carp Fishing DVD + Eurobanx 2 Alan Blair Full Movie (Februarie 2019).

Anonim

Stilul de mireasă nu este întotdeauna despre nuanțele albului și o mare de neutre. Doamnele cărora le place să se îndrăznească cu culori de declarație și cu nuanțe de rotire a capului, ucid stilul nupțial în felul lor. Iată opt mirese care au îmbrățișat părul colorat în ziua nunții.

1. Vibrant Violet: O nuanță de înaltă tensiune ca această levănțică strălucitoare este o completare colorată a buchetelor pline de suculență.

2. Blush Pink: tonurile feminine și moi ale perechilor frumoase de păr de trandafir bine, cu nuanțele bogate și romantice de maro pentru o nunta toamna.

3. Vivid Teal: Completați complet la umbra uimitoare pe ambele vârfuri ale buclelor dvs. și ca o culoare accent pe ochii dumneavoastră.

4. Bright Orange: Această portocalie strălucitoare arată frumos pe această mireasă cu piele frumoasă și adaugă atingerea perfectă într-o vibrație ciudată și jucăușă de nuntă.

5. Ombre albastră: Adu-ți magia sirenei la plimbarea pe culoar cu bucle în cascadă care au tonuri de teal și albastru.

6. Motorul de incendiu roșu: Nimic nu spune că mireasa roșie seamănă cu o nuanță neagră de roșu pentru nunta ta.

7. Multicolor: Cine a spus că trebuie să alegi doar o singură nuanță pentru ziua ta specială? Includeți culori de accent multi-tonate în coama dvs. pentru a vă garanta că veți fi centrul atenției.

8. Franceză albastră: Doar pentru că tu tragi tradiția cu umbra ta nu înseamnă că nu poți păstra lucrurile clasice cu stilul tău. Cuplu un up-to-up împletit cu franceză, cu un strop de culoare neconvențională.

Trimiteți-ne coafurile dvs. de mireasă preferate @ 111.