9 Lecții de frumusețe pe care le-am învățat de la Selena Gomez

9 Lecții de frumusețe pe care le-am învățat de la Selena Gomez

The Great Gildersleeve: Gildy Learns to Samba / Should Marjorie Work / Wedding Date Set (Februarie 2019).

Anonim

Se pare că povestea Selena Gomez despre PDA cu The Weeknd nu este singurul motiv din spatele veșniciei prințesei pop. Nu, fata noastră are niște sfaturi legitime despre piele și machiaj care o păstrează în permanență pe punctul. Stați în spate și pregătiți-vă să învățați de o muză din care nu ne putem descurca. Iată nouă lecții de frumusețe de urmat din Evanghelia Selenei Gomez.

(Foto prin Lacroix / Getty)

pentru par

1. Parul murdar deține un stil mai bun decât firul curat. De aceea cântăreața "Bad Liar" ia spus Allure că ea își curăță parul la fiecare patru zile, bazându-se pe șampon uscat și spray Oribe Dry Texturizing Spray ($ 22).

2. Aplicați uleiul de păr preferat peste noapte pentru a lovi capetele uscate spre bordura. Vogue a arătat că în timpul turneului, purtătorul de cuvânt al Pantene aplică în mod obișnuit ulei de hidratare intensă Pantene Gold Series ($ 9) înainte de a-și trăi părul într-un bun pentru noapte. Cine stia?

3. O coafura de semnătură trebuie să îmbrățișeze textura naturală. Ea se bazează pe Pantene Airspray Hairspray ($ 5) pentru a păstra textura ei luminoasă și moale, spunând Vogue, "Îmi place să fiu capabil să-l las să curgă și să fie ondulat, pentru că asta este ura mea."

pentru fața ta

4. Ea crede în curățarea erorii ei. Iubitorul de frumusețe a dezvăluit În Gloss că regimul ei zilnic începe cu o perie Clarisonic Mia 1 Cleansing Facial ($ 129), "Când nu am șansa să fac toată rutina în dimineața, mă înnebunește cu adevărat. "Fata, te-am auzit!

5. Tratați cu atenție zonele problematice ale feței dumneavoastră. Pielea perfectă ca și cântăreața are nevoie de lucru, de aceea folosește un umidificator și o combinație de mască a feței pentru a-și păstra limpede zona de bărbie. Acest umidificator Urban Mini Outfitters Flower ($ 15) este drăguț, ieftin și convenabil pentru a porni.

6. Gomez își echilibrează frumusețea. Pictograma in-the-making notează că preferă un aspect echilibrat, optind pentru buze îndrăznețe sau, dar niciodată ambele în același timp. Allure a dezvăluit că își păstrează lumina de fundație pentru a evita cacitatea, optând pentru Burt Bees BB Cream cu SPF 15 (15 $) pentru un număr de apariții în covor roșu.

PENTRU corpul tău

7. Afișează stresul. Deci, fosta stea Disney are de gand sa izbucneasca echilibrul perfect intre munca si viata. Trainerul Amy Rosoff a ajutat-o ​​să elimine din viața ei, în întregime, cântecele, fast-food-ul și dietele accidentale. Și în timp ce nu există nimic asemănător cu puterile de restaurare a frumuseții unei odihnă plăcută, Gomez a jurat Byrdie că este o primă îngrijire pentru frumusețea ochilor Triple Remedy AM Gel Cream ($ 36) - în fiecare dimineață - chiar și după nopțile târzii petrecute după spectacolele după petrecere. 8. Recomandările regulate de transpirație mențin pielea moale și strălucitoare.

Bineînțeles că lucrezi îi ajută fizicul să arate ca un AF foarte slab. Însă Gomez adoră învelișul în formă de infraroșu Shape House ($ 50 / sesiune) pentru a arde calorii și a elimina toxinele, spunând Elle, "Mi-a schimbat pielea, mi-a schimbat și corpul,. Asta a fost ceva care funcționează foarte bine pentru mine personal. „ 9. Stai hidratat.

Punerea în evidență a unei pietre de invidiat, ca cele ale celebului, se reduce la hidratare - și, bine, la genetică. Ea a împărtășit cu În Gloss că lipidul ei zilnic nu este altul decât Fresh Sugar Lip Serum Advanced Therapy ($ 36), un tratament anti-îmbătrânire a buzelor care hidratează, netezește și conturează pușculița. Ce secrete de frumusete ale altor celebritati ai vrea sa le furi? Spune-ne pe Pinterest!