9 Produse cosmetice de la Amazon la pachet pentru vacanța dvs. de vară

9 Produse cosmetice de la Amazon la pachet pentru vacanța dvs. de vară

10 IDEI INEDITE DE CADOURI PENTRU CRACIUN | 2017 (Februarie 2019).

Anonim

Nu vom minti - chiar si cu ajutorul unor inspi de frumusete de calatorie de celebritati, ambalajul este inca partea noastra preferata de vacantele de vacanta de vara. După ce cartografiați fiecare #OOTD și alegeți machiajul pentru a se potrivi cu fiecare dvs. dispoziție, lupta de a vă aminti totul între ele este super reală. Combaterea planificării pre-vacanței prin comandarea celor nouă elemente esențiale de călătorie de la Amazon, care fac evadări în weekend.

1. Cadoul de cadouri Elle Silk Deluxe pentru călătorii ($ 64): Prindeți-vă un ochi închis în drum spre locația dvs. minunată cu acest set de călătorii de mătase îmbogățit de frumusețe. Pielea și părul vă vor mulțumi pentru tratamentul covorului roșu atunci când ajungeți bine și odihniți.

2. Bliss Triple Oxygen Radiance Refacerea Mist Travel Size ($ 14): Vei ateriza ca și cum ai veni proaspăt de la spa, după ce ți-ai strecurat în acest zgomot stimulator de ceață în mijlocul zborului. Nu există șansa călătoriei prin uscare.

3. Klonane Dry Șampon cu lapte de ovăz ($ 24 pentru trei): Puneți ascensorul în locașurile dvs. trăgând rădăcinile dvs. la acest șampon uscat - nimic nu ruinează un autoimprimat ca părul gras, plat, după zbor.

4. Sărutul meu Face pe față Buzele, nasul, obrajii și urechile ($ 13): Linia prietenoasă cu verde a lansat un stick SPF super-convenabil pentru a vă purta cu dvs. pe drum pentru a vă asigura că rămâneți fără arsuri pe călătoria dvs.

5. Clarins Sun Care Spray de ulei SPF 30 ($ 29): Protejați firele de rănile produse de soare în timp ce stimulează factorul de strălucire datorită acestui ulei de păr rezistent la apă de Clarins. Da, te rog.

6. La Roche-Posay Apă de curățare Micellar și Remover pentru machiaj ($ 8): Menținerea tenului fără cusur nu este niciodată opțională - chiar în vacanță. Fetele leneșă vor iubi acest curățitor all-in-one de La Roche-Posay, care primește o ultimă bucată de machiaj și murdărie într-o clipă.

7. Erborian Coreeană pentru piele Terapie BB Creme Light ($ 30): Rutina dvs. de călătorie de frumusețe are nevoie de această cultură BB preferată cremă pentru acțiunea multi-tasking, cinci-în-una oferă. Într-o singură formulă ușoară, soluția K-Beauty pentru reducerea tenului vă va oferi protecție, acoperire, evidențiere și strălucire!

8. Nars Multiplele Orgasmul Mini ($ 44): Viețile noastre s-au schimbat când Nars și-a transformat umbra legendară a blushului, "Orgasmul", în cea mai bună cosmetică de economisire a spațiului. Utilizați mini-ul pe ochi, obraji și buze, lăsând o mulțime de spațiu în valiza dvs. pentru o licitație de cumpărături în timpul călătoriei.

9. Amika Mighty Mini Dryer ($ 52): Noi nu vă învinovățim dacă intenționați să vă uscați cu aer câteva zile, dar păstrați această mașină adorabilă puțin pe mâna pentru pre-cină.

Căutați mai mult ambalaj inspo? Urmăriți-ne pe Pinterest!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.