9 Produse de frumusețe care trebuie să îți recreești strălucirea de vară

9 Produse de frumusețe care trebuie să îți recreești strălucirea de vară

Ce NU ti se spune despre cosmetice (Ianuarie 2019).

Anonim

Nu ne place să fim purtători de veste proastă, dar vara sa terminat. Au dispărut zilele festivalurilor muzicale, umerilor goi și cocktailurilor de fructe (bine, puteți păstra cocktail-urile). În locul ei, salutăm toamna și toate puloverele sale chic și gloria de dovleac de dovleac. Și tocmai pentru că vara sa terminat, nu înseamnă sfârșitul mărcii dvs. comerciale, moduri de închinare la soare. este

posibil să prelungească durata de viață strălucitoare a strălucirii de vară în lunile mai reci, când aveți produsele potrivite. Din fericire pentru tine, ai un prieten Feminine Club. Iată nouă produse care vă ajută să vă mențineți strălucirea vară.

1. Aplicați această loțiune bronzantă atunci când bronza naturală începe să se estompeze. Aceasta lotiune usoara va ofera o stralucire personalizata, datorita unei formule care imbraca tonul pielii dumneavoastra.

2. L'Oréal Sublime Glow Daily Moisturizer ($ 11): Cu doar un smidge de tanner fără soare și micro, perle reflectoare de lumină, acest hidratant vă va da o strălucire naturală în timp. În plus, conține unt de mango, ulei de migdale dulci și vitamina E pentru a vă hidrata pielea pe parcursul celor mai răcoroase luni.

3. Bodyography Mineral Body Gloss ($ 28): Pe lângă faptul că vă oferă o strălucire de vară, această formulă respiră și proprietăți anti-îmbătrânire. Acesta va camufla imperfectiuni minore cu ingrediente reflectoare de lumina pentru un finisaj perfect, sarutat de soare.

4. Îngrijire zilnică Jergens Natural Glow Firming ($ 5): Du-te bronz treptat cu acest hidratant zilnic care vă întunecă pielea pentru o strălucire facială de vară. Această formulă de zi cu zi micșorează, de asemenea, aspectul celulitei prin întărirea pielii - minusul mirosului groaznic de auto-tânăr.

5. Beneficiile cosmeticelor Hoola Zero Tanlines Allover Body Bronzer ($ 30): Acest bronz de corp este o mulțime de plăcere pentru un motiv. Are o formulă rezistentă la transfer cu o finisare din bronz mat și este dotată cu un aplicator cu burete, astfel încât mâinile nu vor fi dezordonate atunci când o aplicați. Victorie!

6. Guerlain Terracotta Bronzing Face and Body Mist ($ 64): Pulverizați-vă departe cu acest bronzer pentru față și corp. Formula următoarelor niveluri poate fi un pic mai scump, dar vă oferă finisajul unui bronz de machiaj cu ușurința unui spray blând. Aplicația airbrush asigură un finisaj perfect și uniform. Și am menționat că are protecție SPF 10?

7. Kate Somerville Somerville360 ° Cremă intensificatoare ton (48 dolari): Acest produs îmbunătățește și menține bronzul pe care îl aveți în prezent (faux sau real), în loc să construiți unul artificial. Acesta conține snakeroot negru și un complex specializat de lipide și peptide, care ajută la prevenirea exfolierii și uscării de la soare (sau într-o sticlă), hidratând simultan pielea.

8. Clarins Self Tanning Instant Gel ($ 38): Acest produs este minunat când doriți să vă bronzați.Formula de gel absoarbe instantaneu, astfel încât să puteți ocoli jocul de așteptare în timp ce se usucă, permițându-vă să vedeți rezultate în numai două ore. Nu este rău pentru o formulă ușoară, non-uleioasă.

9. Vita Liberata pHenomenal Mousse Tonic Tanar de 2-3 Săptămâni (54 $): Dacă sunteți în căutarea unui bronz fauric de invidiat care va dura, acesta este produsul dvs. Această mousse vă va oferi un tan chiar și instantaneu, care va dura 2-3 săptămâni, datorită formulei sale pHenO2 care aduce rezultate în bliț.

Căutați idei de frumusețe și hacuri? Vizitați-ne pe Pinterest pentru multe altele!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.