9 Ziua Breezie a Muncii se pare că nu implică pantaloni

9 Ziua Breezie a Muncii se pare că nu implică pantaloni

The Great Gildersleeve: A Motor for Leroy's Bike / Katie Lee Visits / Bronco Wants to Build a Wall (Iulie 2019).

Anonim

Summertime poate fi un coșmar de modă. Cum se presupune că cineva trebuie să se îngrijească de stil atunci când este prea fierbinte pentru a face față? Între temperamentele sizzling și pradă inevitabilă mlaștină, nu putem să facem o săptămână fără a se topi. Oriunde ne întoarcem, singura soluție pe care ni-o dăm este să-i dăm totul pentru a ne păstra răcoarea. Dar ce zici de aceia dintre noi care nu suntem jazzati de hemlines mai inalte sau, nu-i place sa para, saci scurti? Stilurile de vară tind să se bazeze foarte mult pe pantaloni scurți, dar nu sunt gemurile tuturor. Indiferent dacă preferați un aspect mai modest sau nu puteți găsi niciodată o potrivire care se îngroapă, nu vă îngrijorați - ne-am acoperit (literal). Verificați aceste uimitoare capturi de sfârșit de vară, care vă vor ține brizoși, așa cum puteți să vă bucurați de ultimul soare de pe weekend-ul Zilei Muncii.

1. Reforma Addie Dress (198 dolari): Păstrați-vă jocurile acoperite fără a compromite un pic de sultry apel curtoazie de o decupare plasată strategic. Cum poți rezista acestei capse de sfârșit de sezon într-o umbra atât de minunată de gălbenele?

2. J. Crew Short Sleeve Popover în Chambray ($ 78): În mijlocul unei vară lipicioasă, trebuie să țineți întotdeauna Chambray ca un aliat apropiat. Acest vârf de denim vrac poate fi îmbrăcat în sus sau în jos prin cercei de umăr de umăr și un set serios de soare. O fustă albă de denim și o haină de îmbrăcăminte completează aspectul tipic de rocker.

3. Pixie Market Sleeve Tricou Tie Tee Rochie ($ 66): În această vară, cămașă este binecuvântarea breezy ați fost de așteptare pentru. Detaliile taliei oferă acestui stil simplu un pumn modern, făcându-l perfect o opțiune aprobată de HR.

4. Nasty Gal Slit în timp ce ești în vârf ($ 58): Cine zice că fustele ar trebui să aibă toată distracția? Acest top prezintă fante dramatice și perechi perfect cu cravate, jambiere sau orice alt fund element de bază pe care vă simțiți confortabil pentru un aspect fără efort la temperaturi ridicate.

5. TopShop Patch Print Maxi Skirt ($ 74): Fuste Maxi nu sunt doar pentru festivaluri, prietenii mei. Această fustă frumoasă, inspirată de kimono, poate cădea pe podea, dar prezintă niște fante majore pentru ventilație. S-ar putea să nu aveți nevoie de jacheta de piele pentru o după-amiază de 90 de grade, dar cel puțin acum știi cum să treci această frumusețe prin toamnă.

6. TopShop Dress Wrap (90 $): Mommas-to-be, nu am uitat de tine. O rochie de învelire este un aspect complet universal pentru stilul pre și post-copil.

7. Silence + Noise Deep-V Satin Maxi Slip Rochie ($ 89): Rochie aceasta rochie solo rochie pentru o vibratie minimalista romantica, sau strat cu tee concert preferat pentru un aspect complet neașteptat grungy vrednic de orice gagica anilor '90. În momentul în care temps începe să scadă, puteți păstra acest MVP în jurul valorii de cu un stil strategic și chiloți lunetist-vrednic.

8. Pixie Market Chambray Tassel Pants ($ 112): Culottes sunt o tendință de vis devenit realitate pentru mulțimea anti-scurți. Ele sunt libere și se răcească fără a fi prea revelatoare, ca să nu mai vorbim că vin prin stilul puternic pe frontul stilului.Bonus: Echipamentele din două piese vă fac să vă simțiți super-bine atunci când, în realitate, ați făcut jumătate din muncă.

9. Old Navy Wide-Leg Jumpsuit ($ 50): În cazul în care pantaloni scurți nu sunt lucrul dvs., încercați un jumpsuit într-o tesatura usoara pentru o alternativă elegantă. Modelul și detaliile sclipitoare pe aceasta fac din el o piesă extraordinară de zi-seara care poate fi adăugată la un gât momeală fără mâneci.

Vrei mai mult stil de sfârșit de vară? Urmăriți-ne pe Pinterest!

Feminine Club poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.