9 Idei nud nud pentru bride de vara

Cand vine vorba de frumusetea nuntii, gasirea unui echilibru intre traditie si tendinta este esentiala. Deși ziua dvs. de nuntă nu este probabil timpul pentru a încerca o culoare nebună de buze sau o privire îndrăzneață ochi, puteți fi încă puțin aventuros, cu designul unghiilor într-o paletă simplă, moale de culoare. De la sfaturi de aur de aur la detaliile strasului, aici sunt 9 modele de unghii nud care sunt perfecte pentru mireasa de vara care cauta un mod atemporal de a-si completa stilul.

1. Metallică franceză: Pentru a ridica manichiura tipică franceză, optează pentru un strat de bază de poloneză neutră și apoi terminați-o cu vârfuri de aur de trandafir.

2. Floral Accent Nail: Perfect pentru o nuntă de vară, unghiile florale sunt elegante și feminine fără a fi OTT. Este ușor să vă mișcați puțin, deci alegeți o culoare care să se coordoneze cu petrecerea de mireasă.

3. Simplu Bling: Going cu un pic de bling poate fi încă subevaluat. Câteva pietre prețioase pe doar două dintre unghiile tale sunt o modalitate de a păstra lucrurile minime, dar încă face o declarație.

4. Sfaturi holografice: Dacă sunteți super în tendința holografică, cuplați-o cu un efect de ombre care va atrage atenția asupra inelului dumneavoastră.

5. Bijuterii simple: Îmi place această manichiură roz deschis, cu accente stralucitoare, irizate. Este destul de la modă pentru a întoarce capetele, dar poate, de asemenea, să citească cheile de mână pentru miresele care vor să păstreze lucrurile clasice.

6. Ombre Shimmer: Pentru băieții care se bucură de o strălucire suplimentară în viața lor, rotiți un ombre strălucind pe o bază opacă aproape de cuticulele tale. Detaliul strălucitor va face chiar și cel mai de bază mani pop.

7. Minimalist Nud: Sari pe banda cu unghii nud cu aceasta nuanta perfecta de bej. Vara cea mai tare culoare de unghii se întâmplă a fi cea mai chicestă umbră pentru ziua nunții tale.

8. Opac: Această idee aparent simplă de unghii se referă la detaliile subtile. Cuplați o nuanță ușor opacă, cu sfaturi rotunjite pentru a vă arăta aspectul care vă va duce în jos pe culoar și în sezonul rece.

9. Ombre colorate: Legați în teme din decorul zilei de nuntă cu un ombre dublu-clic-vrednic de culoare. Păstrați-vă unghiile scurte și dulci pentru a vă asigura că acest aspect nu vă va umbri stilul în ziua cea mare.

Trimiteți-ne frumusețea dvs. de mireasă preferată @ 111!