9 Idei nud nud pentru bride de vara

9 Idei nud nud pentru bride de vara

You Bet Your Life: Secret Word - Book / Dress / Tree (Februarie 2019).

Anonim

Cand vine vorba de frumusetea nuntii, gasirea unui echilibru intre traditie si tendinta este esentiala. Deși ziua dvs. de nuntă nu este probabil timpul pentru a încerca o culoare nebună de buze sau o privire îndrăzneață ochi, puteți fi încă puțin aventuros, cu designul unghiilor într-o paletă simplă, moale de culoare. De la sfaturi de aur de aur la detaliile strasului, aici sunt 9 modele de unghii nud care sunt perfecte pentru mireasa de vara care cauta un mod atemporal de a-si completa stilul.

1. Metallică franceză: Pentru a ridica manichiura tipică franceză, optează pentru un strat de bază de poloneză neutră și apoi terminați-o cu vârfuri de aur de trandafir.

2. Floral Accent Nail: Perfect pentru o nuntă de vară, unghiile florale sunt elegante și feminine fără a fi OTT. Este ușor să vă mișcați puțin, deci alegeți o culoare care să se coordoneze cu petrecerea de mireasă.

3. Simplu Bling: Going cu un pic de bling poate fi încă subevaluat. Câteva pietre prețioase pe doar două dintre unghiile tale sunt o modalitate de a păstra lucrurile minime, dar încă face o declarație.

4. Sfaturi holografice: Dacă sunteți super în tendința holografică, cuplați-o cu un efect de ombre care va atrage atenția asupra inelului dumneavoastră.

5. Bijuterii simple: Îmi place această manichiură roz deschis, cu accente stralucitoare, irizate. Este destul de la modă pentru a întoarce capetele, dar poate, de asemenea, să citească cheile de mână pentru miresele care vor să păstreze lucrurile clasice.

6. Ombre Shimmer: Pentru băieții care se bucură de o strălucire suplimentară în viața lor, rotiți un ombre strălucind pe o bază opacă aproape de cuticulele tale. Detaliul strălucitor va face chiar și cel mai de bază mani pop.

7. Minimalist Nud: Sari pe banda cu unghii nud cu aceasta nuanta perfecta de bej. Vara cea mai tare culoare de unghii se întâmplă a fi cea mai chicestă umbră pentru ziua nunții tale.

8. Opac: Această idee aparent simplă de unghii se referă la detaliile subtile. Cuplați o nuanță ușor opacă, cu sfaturi rotunjite pentru a vă arăta aspectul care vă va duce în jos pe culoar și în sezonul rece.

9. Ombre colorate: Legați în teme din decorul zilei de nuntă cu un ombre dublu-clic-vrednic de culoare. Păstrați-vă unghiile scurte și dulci pentru a vă asigura că acest aspect nu vă va umbri stilul în ziua cea mare.

Trimiteți-ne frumusețea dvs. de mireasă preferată @ 111!