9 Olimpice de frumusete aprobate de frumusete care merg pentru aur

9 Olimpice de frumusete aprobate de frumusete care merg pentru aur

Joi Lansing on TV: American Model, Film & Television Actress, Nightclub Singer (Iulie 2019).

Anonim

Cu Team USA în fruntea medaliei, mai bine credeți că avem de-a face cu roșu, alb și albastru. Evident, acești sportivi uimitori ne-au inspirat pe toți în mai multe moduri decât unul. Indiferent dacă petrec nenumărate zile de antrenament în piscină sau cuceresc balanța de echilibru (vă vedem, Simone Biles), fiecare sportiv a sacrificat totul pentru a merge la aur. Nu ne-am putut abține să ne întrebăm cum (sub toată această presiune, nu mai puțin), fiecare atlet este capabil să-și protejeze și să-și restabilească pielea și părul după ani de condiții dure. Iată nouă produse cosmetice testate de campioni de care aveți nevoie în sacul de gimnastică ASAP.

(Fotografie prin Sean M. Haffey / Getty)

1. NB · Ceutical SOS Instant Rescue (125 $): Este prima oară când rugby-ul femeilor joacă în jocurile olimpice (du-te!) Și dacă atletul olimpic Alev Kelter folosește un produs pentru a păstra aceste condiții dificile de mediu, fie micul ăsta. S. O. S Instant Rescue vă va oferi în mod automat o ușurare a pielii de la arsuri, hipersensibilitate și alergii. Puteți să-l utilizați în zone delicate cum ar fi buzele și ochii, sau chiar pentru a repara cicatricile. Și este minunat pentru chafing, buzele crăpate și după bărbierit. Sincer, acest produs rezistent poate face totul.

(Fotografie prin Sean M. Haffey / Getty)

2. ama la Cremă de hidratare liniștitoare ($ 72): Dacă sunteți un halterofil, știți că este greu să vă mențineți mâinile netede și fără calus. Aici intră această cremă de umezeală liniștitoare. Atleții olimpici, cum ar fi Jenny Arthur, folosesc acest produs pentru confort și pentru a restabili mâinile dure după o zi lungă de antrenament. Făcut cu smochine de deșert, frunze de napal și semințe organice de argan, aceasta va ajuta la reducerea inflamației și la protejarea pielii de roșeață.

(Fotografie prin Ezra Shaw / Getty)

3. SweetSpot Labs Grapefruit Verbena Șervețele în mișcare ($ 13): Îmbrăcămintea este sportul pentru a viziona aceste jocuri olimpice, iar noi în serios nu ne putem ține departe de Ibtihaj Muhammad. Dar după un meci feroce, uniformele lor pot ajunge puțin … transpirați. Cue aceste servetele de grapefruit. Sunt suficient de mici pentru a se potrivi în orice geantă și sunt fabricate cu 98% ingrediente naturale. În plus, ele sunt concepute special pentru femei, cu o perfuzie de antioxidanți care ne ajută să ne păstrăm echilibrul pH-ului și să ne simțim atât de proaspeți și atât de curați.

(Fotografie prin Bruno Zanardo / Getty)

4. Olive Tree Tree Balsam de Îndepărtare a Pielii ($ 8): Veți obține o lovitură din acest balsam de relief (vezi ce am făcut acolo?). Hope Solo este doar una dintre numeroasele doamne talente care repetă SUA în echipa de fotbal a femeilor și suntem destul de siguri că are nevoie de un balsam de ameliorare a durerii după jocurile sale de rău. Făcut cu rozmarin și eucalipt, acest cer într-un băț va scuti temporar durerile și durerile din mușchi și articulații.

(Fotografie prin Harry How / Getty)

5. Raceday Îngrijirea pielii Chamois Balm ($ 18): Dacă jucați baschet ca Maya Moore, cu siguranță veți dori să obțineți mâinile pe acest produs minunat. Protejați-vă de șoc prin aplicarea unei cantități mici în zone care sunt predispuse la frecare. Uleiul de măsline, untul de shea, uleiul de calendula și ceara de albine vor calma pielea aspra, iar sportivii vor beneficia în special de proprietățile anti-fungice ale uleiului de levănțică și arbore de ceai.

(Fotografie prin Harry How / Getty)

6. Raceday Skincare Pro Shine Pre-Race Oil ($ 18): Nu este ușor să fii un ciclist, mai ales în jocurile olimpice. Ei trebuie să se ocupe de condiții meteorologice dure și o mulțime de chafing (Evelyn Stevens știe despre ce vorbim). Pentru a evita disconfortul, este important să folosiți produse, cum ar fi acest ulei de dinainte de curse, pentru a vă menține picioarele în căutarea și simțul bun. După frecare în picioare cu 15-30 de minute înainte de cursa, uleiurile esențiale și cayenne vor stimula fluxul de sânge și vă vor oferi o strălucire frumoasă.