9 Jachete care vă vor face să vă doriți Vremea la rece ASAP

9 Jachete care vă vor face să vă doriți Vremea la rece ASAP

Official "Tell the World" Feature Film (Ianuarie 2019).

Anonim

Bine, deci nu s-ar putea să vă simțiți ca vremea de iarna, tocmai de aceea ar trebui să începeți să vă planificați acum situația. Nu e nimic mai rău decât să fii prins în mijlocul unei lovituri reci cu un topper obosit, pentru că nu te-ai gândit înainte. (Poate că există câteva lucruri care sunt mai rău decât asta, dar știi ce înțelegem.) Ia-ți un salt pe chestia jachetei acum - în special, lucrul la jachetă care se încurcă. Toată lumea, de la Marc Jacobs la Proenza Schouler la Yeezy, a trimis această tendință confortabilă pe pistele lor de toamnă, așa că este inutil să spun că, odată ce temperaturile se răcesc, te poți aștepta să le vezi peste tot. Vrei să fii în fața curbei de modă? Am crezut așa. Înainte, nouă stiluri lăudăroase care vă vor da sentimentul cald și fuzzy. 1. Materna Shearling Jacket ($ 345):

Obțineți-vă anii '70 într-un stil cremos, dublu-breasted, demn de Jackie Burkhart. Deci groovy. 2. River Island Galben Faux Shearling Trucker Jacheta ($ 150):

Da, poti roci tendinta intr-o nuanta indrazneata. De fapt, dacă faci în mod regulat lucrurile neutre, acest briliant de tinuă instant poate fi exact ceea ce are nevoie garderoba ta. 3. Zara Faux Suede Coat cu Hood Contrasting (129 dolari):

Uită-te luxe într-o opțiune de toate faux tot ceea ce ne face să ne dorim iarna a fost deja aici. 4. Avec Les Filles Ochelari de ploaie de mare capacitate ($ 199):

Girly se intalneste? Da, te rog. Un stil moto în roz deschis este piesa de îmbrăcăminte exterioară pe care nici măcar nu ați știut că aveți nevoie. 5. Sam Edelman Faux Shearling Car Coat ($ 179):

Albul pe alb (pe alb) arată foarte elegant și elegant. Regulile zilei postului muncii, au început. 6. Bella Dahl Jachetă Faux Shearling Moto ($ 172):

Jean queens, unite! Există o forfecare denimă și, da, toți avem nevoie de una. 7. ASOS Faux Shearling Coat ($ 111):

Acest toppers toasty este o victorie totală a dulapului de iarnă. Doar aruncați pe partea de sus a oricărui costum pentru o privire luxoasă la un preț prietenos cu portofelul. 8. Joie Danay Faux Shearling Vest ($ 398):

Pentru zile când aveți nevoie de puțină întindere, dar nu acoperire totală, alunecați-vă într-o versiune fără mâneci a tendinței de îmbrăcăminte. 9. Jacheta Scripted Faux Shearling Varsity ($ 225):

Încercați o versiune lână a bombardierului; stilul sportiv merge super snuggly fără a pierde factorul rece. Urmați-ne pe

Pinterest pentru mai mult stil inspo! FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.