9 Produsele de frumusețe cu un singur efect care îți vor face o rutină de dimineață un produs

9 Produsele de frumusețe cu un singur efect care îți vor face o rutină de dimineață un produs

Subways Are for Sleeping / Only Johnny Knows / Colloquy 2: A Dissertation on Love (Februarie 2019).

Anonim

Este destul de greu de raliu pentru o altă zi la măcinare fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la produsele care sunt atât de extra, literalmente. Adesea, trimitem spălarea perfectă a feței, șamponul etc. în josul scurgerii pur și simplu pentru că folosim prea mult sau ne folosim prea puțin și nu obținem rezultatele stelare pe care speram. Marcile s-au confruntat cu confuzia cu privire la controlul portiunilor si au inceput sa-si impacheteze produsele in mod individual, doar cu o cantitate potrivita de formula pe utilizare. Aici, am rotunjit cele mai bune produse de îmbrăcăminte de unică folosință, astfel încât să puteți arăta minunat și să scoateți ușa mai repede dimineața.

1. Harper + Ari Exfoliating Sugar Cubes ($ 22): Luați o mie de exfoliatori de corp și veți dori să le mistuiți. Încercați să nu utilizați și, în schimb, utilizați un singur cub de două ori pe săptămână pentru a îndepărta blând pielea. Borcanul vine în șase mirosuri delicioase, dar suntem pariziali cu caise.

2. Erborian Perfect Morning BB Mask ($ 32 pentru opt): Bună pentru aproape orice, dar vă aduc cafea în a. m., această mască de pudră de unică folosință strânge porii, curăță pielea și mărește strălucirea într-un minut. Bună dimineața într-adevăr!

3. Pearly Wipes ($ 14 pentru doi): Dacă verificarea oglinzii de dimineață a scos la iveală rujul rămas sau petele de vin roșu (fără judecăți!), Dați-vă din nou o gură cu acest șervețel cu aromă de mentă pentru a elimina semnele semnelor nocturne.

4. Nomaterra On-the-Go Șervețele pentru parfumuri ($ 10 pentru 12): Evitați să dezvăluiți mirosul preferat în timp ce vă grăbiți să vă pregătiți. Șervețele la îndemână, oferite în Miami Orange Blossom, Malibu Honeysuckle, și Oahu Gardenia, fac ca aplicarea cantității perfecte de aromă să fie ușoară. În plus, va dura mult peste EOD.

5. Cutex Swipe & Go Tampoane de îndepărtare a unghiilor poloneze (5 dolari pentru 10): Spune-i pe sayonara să se răsucească înlănțuitor în poloneză. În loc să creați o mizerie mare, încercând să eliminați culoarea crăpată sau crăpată, permiteți acestei alunecări ușoare să faceți lucrul pentru dvs.

6. Pacific Shaving Co. Minis pentru bărbierit de unică folosință ($ 8 pentru 40): Dacă vă întrebați: "Unde mi-au fost toate acestea toată viața? " La fel. Uber geniu, aceste cremă cremă de ras face lupta fuzz dimineața un nu-brainer. Bonus: Ele nu conțin parfum sintetic și parabeni.

7. Nunzio Saviano Plăci anti-Frizz ($ 18 pentru 15): În loc să vă înghițiți într-un nor de Aqua Net, luptați cu părul OOC în mod simplu - cu aceste foi portabile anti-friz. Șervețele umede, de asemenea, umplu strălucirea capului patului.

8. Pachetul de pulbere pentru pulbere de frumusețe strălucitoare ($ 22 pentru cinci): Luați-vă destul de bine pentru a merge cu aceste suplimente pigmentare probiotice perfect porționate. Se amestecă pulberea cu vitamina C, împachetată cu fructe, cu apă pentru o navetă care va stimula hidratarea și strălucirea pielii.

9. Verso Reviving Mask Eye ($ 55 pentru patru): Renunta la futzing cu creme de ochi lucioase la zorii zilei si in acelasi timp neteda pe aceste patch-uri de ochi in timp ce te pregatesti.Măștile de hidrogel utilizează Retinol 8 pentru a hidrata și a minimiza picioarele cioară.

Trimiteți-ne un produs preferat de frumusețe single-serve @FeminineClub.com!

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.