9 Lucruri Fiecare fata care a crescut cu Mary-Kate si Ashley Olsen se va referi la

9 Lucruri Fiecare fata care a crescut cu Mary-Kate si Ashley Olsen se va referi la

Words at War: Ten Escape From Tojo / What To Do With Germany / Battles: Pearl Harbor To Coral Sea (Iulie 2019).

Anonim

Nu este un secret că lucrurile pe care le iubești ca un copil tind să rămână cu tine ca favorite nostalgice prin viața ta. Este adevărat pentru Lisa Frank, este adevărat pentru multe dintre produsele dvs. de frumusețe preferate și este cu siguranță adevărat pentru seria Netflix Fuller House. Chiar dacă gemenii Olsen nu erau și probabil nu vor mai face parte din reboot, rolul lor ca Michelle Tanner în original era introducerea noastră în gemeni și ei urmau să facă parte din viața noastră timp de decenii vin.

Mary-Kate și Ashley s-ar putea să fi împlinit 30 de ani în acest an (!), Dar încă le urmăm fiecare mișcare. Iată doar câteva lucruri pe care fiecare fată care a crescut cu aceste surori gemene iconice va înțelege.

1. Ai fost fie Mary-Kate, fie Ashley. În viața lor post- Full House, unde au jucat de fapt oameni separați, Mary-Kate și Ashley au căzut în rolurile lor, în mod obișnuit, ca și tomboy-girl. În timp ce diferențele lor provoacă o parte echitabilă a dezacordurilor, ne-a învățat să ne îmbrățișăm pe sinele adevărat și să acceptăm pe alții așa cum sunt. În plus, a fost mult mai ușor pentru creierele noastre mai tinere, mai simple, pentru a alege un favorit.

2. O soră gemene părea a fi cea mai tare lucru din lume. În ciuda diferențelor dintre ei, Mary-Kate și Ashley ne-au prezentat la inexplicabilitatea magică a unei soră gemene de la început. Un prieten cel mai bun prieten, schemer, purtător de haine - ne-am dorit ceea ce nu aveam sau nu înțelegeam. (Fotografie prin Giphy)

3. Dar având un frate mai mare enervant a fost MARE. Olsens și-a folosit vocea și platforma pentru una dintre cele mai grave plăgi - fratele mai în vârstă, care își alege mereu surorile. Ei și-au imortalizat planul de a-și vinde fratele mai mare Trent. 50 de cenți în hitul clasic "Brother for Sale. "#neverforget

4. Când ai aflat că Mary-Kate și Ashley au avut alți frați IRL, te-ai simțit trădat într-un fel. Nu putem explica chiar asta, dar DREAPTA? A fost din cauza familiei lor Full House? Sau faptul că ar trebui să existe pe o insulă dublă fără altă dinamică a familiei. E ca și cum ai alerga în profesorul tău la mall. Ceva se simte ciudat despre asta! Desigur, sora lor, Elizabeth, a prins, de asemenea, bug-ul care acționează și este super faimos pe cont propriu. (Fotografie prin Jamie McCarthy / Getty)

5. Cunoașteți fiecare cuvânt pentru acest cântec. În ciuda numeroaselor clasice muzicale, "I Am The Cute One" ar putea fi, probabil, cele mai populare. Ciudat, în spate, dar imens ton.

6. Două cuvinte: Clipuri fluture. (Fotografie prin Getty)

7. Alte două cuvinte: Topuri de tuburi. (Fotografie prin Getty)

8. Într-un fel, împotriva tuturor șanțurilor sclipitoare, tăiate cu fluture, au fost minimizate și raționalizate, devenind moguli și icoane de stil mondial. Aspectul lor boho-chic (mai exact, Mary-Kate) se află încă în evoluție după toți acești ani și putem conta pe gemenii să poarte un aspect pe care abia îl păstrăm. (Fotografie prin Andrew H. Walker / Getty)

9. Dar vor fi întotdeauna Michelle Tanner în primul rând. Ai luat-o, tipule. (Foto prin Giphy)

Care este cel mai memorabil moment al lui Mary-Kate și Ashley? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(Fotografia recomandată prin Pascal Le Segretain / Getty)