Adăugați personalitate Planificatorului dvs. cu aceste autocolante gratuite

Adăugați personalitate Planificatorului dvs. cu aceste autocolante gratuite

My Friend Irma: Psycholo / Newspaper Column / Dictation System (Ianuarie 2019).

Anonim

Nu știu despre tine, dar eram un colector de autocolante ca un copil. Am avut un album plin de toate tipurile, inclusiv zgârieturi "n", iridescente și cele fuzzy pentru a boot. Știu că nu am fost (și încă nu sunt) singur în dragostea mea din copilărie pentru autocolante. În calitate de adult, continu să fiu entuziasmat de ei - la urma urmei, ele sunt aproape ca emojis poți să stai pe lucruri reale! De aceea astăzi sunt încântat să vă împărtășesc câteva autocolante tipărite. Tot ce aveți nevoie este o imprimantă color, niște foi de autocolant și o foarfecă.

Ce ar trebui să faceți cu autocolantele? Acestea sunt insignele perfecte pentru a intra in noua noastra linie de planificatori personalizabili la vanzare doar la Target! Da, este adevărat! Avem o colecție dulce pentru dvs., inclusiv opt agende spirală și lianți, plus zeci de accesorii dulci cum ar fi note lipicioase, patch-uri, foldere de buzunar, inserții magnetice și mai multe autocolante:) Întregul sortiment este în aproape toate magazinele Target la nivel național precum și online la Target. com.

Și acum pentru printabilele. Drumroll te rog…

Această foaie te-a acoperit. Puteți adăuga gogoși la ordinea de zi dacă este un fel de gogoșă de zi sau adăugați un memento pentru ziua de naștere la calendarul dvs., astfel încât să nu uitați să-i dați galului un strigăt în ziua ei specială. Faceți clic aici pentru descărcare.

Aceste autocolante sunt excelente pentru a urmări vremea sau pentru a vă împărtăși simțurile și, mai presus de toate, avem un autocolant de contact de urgență pentru că: siguranța în primul rând! Faceți clic aici pentru descărcare.

Asta este, oameni buni. Bucurați-vă de autocolante!

Vei fi luatFeminineClub.com Planificatori în timpul următorului dvs. țel? Spuneți-ne pe Twitter la @ 111. Afișați-vă planificatorul personalizat folosind hashtag #BritxTarget pe canalele media sociale!

Autor: Roxy Taghavian

Designer: Marisa Kumtong