Adulți 101: cele 15 bănci și bucătării Fiecare bucătărie trebuie să aibă

Adulți 101: cele 15 bănci și bucătării Fiecare bucătărie trebuie să aibă

You Bet Your Life: Secret Word - Water / Face / Window (Mai 2019).

Anonim

Poate fi greu să dai seama exact ce are nevoie de prima ta bucătărie reală înainte de a fi gătit. de gadgeturi fantezie și gizmos în loc să se concentreze pe elementele de bază. Dar este mai bine să obțineți oale și tigăle esențiale înainte de a începe să vă gândiți la accesoriile zany. La urma urmei, până când nu veți avea elementele de bază sub control, puteți începe să vă planificați prima degustare de vinuri clasică sau petrecere de cină foarte grozavă. Stocați dulapurile cu uneltele potrivite, începeți să practicați cele 15 lucruri pe care trebuie să le învățați să le gătiți înainte de a vă întoarce la 25 de ani și pregătiți-vă să vă impresionați prietenii. Aceste 15 ghivece și tigăi vă vor face să fierbeți, să coaceți, să coaceți și să prăjiți cu cei mai buni dintre ei.

1. Rachel Ray cu 3 piese (30 de dolari): Tăvile de oțel ințesate într-o varietate de dimensiuni sunt esențiale. Nu sunt doar pentru a face cookie-uri - le puteți folosi pentru a frige carne și legume, sau pentru a face mese comfortabile pan de pan în cuptor.

2. Calfalon Tort pătrat de 8 inci ($ 15): Unul sau două torturi pătrate vor fi la îndemână la zilele de naștere, dar le puteți folosi și pentru a prăji porții mai mici de carne și legume.

3. Wilton Ultra Bake Pro Tort rotund de 9-inch ($ 7): Tobe rotunde de coacere sunt excelente și pentru prăjituri. Puteți, de asemenea, să le utilizați pentru frittatas sau shakshuka, și, atunci când este într-adevăr presat, ca un înlocuitor pentru o tigaie pan.

4. Anolon 16 × 13 Roaster ($ 120): Prăjirea bucăților mari de carne necesită o tigaie grea și adâncă. Acesta se va potrivi totul, de la carnea de vită la curcan și va colecta orice suc care se acumulează în timpul gătitului, astfel încât cuptorul să rămână curat.

5. Sur La Table Loaf Pan ($ 13): Un panou de pâine este esențial pentru a face paine rapidă și paine sandwich. Puteți, de asemenea, să-l utilizați pentru biciuirea alimentelor turnate, cum ar fi terina sau busteni de brânză.

6. Williams Sonoma Goldtouch® Pizza Pan non-stick ($ 25): În timp ce puteți face pizza pe o tavă de foaie, este mult mai ușor să mențineți forma rotundă a crustei pe această tavă. Cel mai bun lucru este că este lipicioasă, deci nu trebuie să vă faceți griji că nu puteți să vă dezactivați pizza odată gătită.

7. Threshold ™ 9 × 13 Cake Pan ($ 6): Din tortul de coacere pentru o mulțime de gătit un lot mare de picioare de pui, nu puteți merge prost cu o tigaie de 9 × 13 tort. Puteți să-l utilizați pentru caserole, paste făinoase și carne prăjită.

8. Calphalon ™ 12 Cup Anti-stick Bakeware Muffin Pan ($ 15): Veți fi mânjind pe brioșe făcute din zgârieturi și cupcakes pe zi cu acest tigaie esențială. De asemenea, puteți folosi un tort de brioșă pentru a face mini frittatas pentru micul dejun rapid și în mișcare.

9. Calorifon Contemporary ™ Non-Stick 5 Quart Cuptor Olandez ($ 80): Un cuptor olandez care poate fi transferat din cuptor în cuptor este unul dintre cele mai versatile unelte pe care o bucătărie o poate avea.Se fierbe spaghete, se coace pâinea, carnea de vită, puiul cu friptură lentă - toate sunt posibile într-un cuptor olandez.

10. Zwilling Spirit 12-Inch ceramică ($ 90): O tigaie bună nu trebuie să fie folosită doar pentru câteva lucruri și, dacă este tratată cu bunătate, ar trebui să dureze destul de mult. Ouă, pește delicat și clătite pot fi făcute pe tigaia neagră și aproape orice altceva poate fi făcut cu altceva.

11. Panou din lemn din oțel inoxidabil ($ 225): O tava sauté poate fi folosită pentru tot felul de lucruri. Se amestecă cartofi prăjiți, sosuri, sosuri și se prepară mai frumos în acest tort de must-have.

12. Le Creuset Pie Pan ($ 50): Având o tava dedicată pentru a crea plăcinte face viața mult mai ușoară. Este singura modalitate de a obține o coajă de semnături în jurul margini pe care sunteți obișnuit - o tort rotund produce ceva mai mult decât o plăcintă decât o plăcintă.

13. Threshold ™ 8 cuțit din oțel inoxidabil Quart din oțel inoxidabil ($ 35): Un vas mare de paste vine la îndemână pentru o mulțime de mese de gătit mari. Se fierbe homar, se gatesc cartofi, se face o cuvă de tocană sau se amestecă loturi mari de sos pentru conservare în acest număr de opt cubi.

14. Sur La Table Masina Tri-Ply din otel inoxidabil ($ 100): O cratita robusta din otel inoxidabil este o bucata pe care nu o veti obosi niciodata. Acest panou versatil poate fi folosit pentru a face sosuri, sos, supă, budincă și multe altele.

15. Lodge Cast Iron 10. Capacitate de 25 inch ($ 13): După ce este condimentat, puteți folosi o tigaie din fontă pentru aproape orice. Este deosebit de minunat pentru carnea de carne sau pentru prăjirea alimentelor grase cum ar fi șuncă și cârnați.

Pentru mai multe idei pentru prima dvs. bucătărie, urmați-ne pe Pinterest.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.