După terminare Bingeing Descărcați, Urmăriți aceste 4 spectacole

După terminare Bingeing Descărcați, Urmăriți aceste 4 spectacole

Your brain on video games | Daphne Bavelier (Iulie 2019).

Anonim

Există unele spectacole care vin și încorporează perfect o generație. Și apoi există spectacole care încapsulează o generație mai veche pentru următoarea. Dacă ați binged prin toate cele șase episoade de premieră The Get Down, avem încă patru spectacole care vă vor face să vă ridicați. Indiferent dacă ați vizionat muzica sau costumele sau istoria, există ceva despre originalul Netflix pe care îl veți găsi în toate aceste spectacole de neuitat.

Olivia Wilde și Bobby Canavale joacă rolul de aruncător în anii '70 care aruncă o mulțime de dragoste pentru muzica de atunci. Dacă v-ați iubit pe The Get Down pentru interpretarea vizuală și acustică a anilor '70 din New York, veți obține mai mult din ceea ce vă place aici. De asemenea, Ray Romano se află în el și este minunat. Transmiteți-l acum de la HBO. (Foto via HBO)

Hip hopul sa schimbat considerabil din anii '70, dar unele lucruri rămân întotdeauna la fel. Primiți o altă privire la ceea ce se întâmplă în spatele realizării acestor bătăi cu show-ul de succes al lui FOX, Empire. Îl poți transmite acum de la FOX și Hulu. (Fotografie prin FOX)

Dacă Descoperă dovedește un lucru, este nevoie de un sat pentru a face o înregistrare. Această nouă serie de Showtime sărbătorește oamenii din spatele scenei care lucrează pentru a obține un muzician live pentru a juca în întreaga lume. Puteți viziona acum pe Showtime, Amazon și Hulu. (Photo via Showtime)

Bronxul este unul dintre cartierele cele mai bogate din New York. Sărbătoriți legendele care provin de la aallll pe drumul sus cu ajutorul acestor documente ESPN despre 1977 Yankees din New York. Acum puteți transmite stream-ul de la ESPN. (Fotografie prin ESPN)

Ce altceva te uiți în ultima vreme? Anunță-ne @feminineclub!