Aly Raisman și Oakland Raiders "Colton Underwood se alătură, social media-Style

Aly Raisman și Oakland Raiders "Colton Underwood se alătură, social media-Style

Aly Raisman: Oakland Raiders Tight End Asks Olympic Gymnast on a Double Date Over Video (Aprilie 2019).

Anonim

Am pierdut cu toții Simone Biles și celebrul său Zac Efron, dar s-ar fi putut găsi o altă gimnastă olimpică din SUA romantismul potențial în timp ce-și bătește medaliile. Aly Raisman se concentrează în mod evident pe câștigarea în timp ce atârnă cu #girlsquad-ul ei Taylor Swift, dar alții erau ocupați urmărind fiecare mișcare, inclusiv Colton Underwood din Oakland Raiders.

În timp ce a fost intervievat de Yahoo! Sport, Aly a fost prezentat un film pre-inregistrat de Colton - care nu numai că și-a arătat aprecierea cu privire la atletismul atletic al gimnastei, dar a cerut-o și la o întâlnire. Eee!

Propunând o dublă întâlnire cu Shawn Johnson și soțul ei, Andrew East (care se întâmplă de asemenea să fie un jucător din Oakland), pickup-ul lui Colton pare să aibă succes. Cel puțin, dacă reacția inițială a lui Aly ("E foarte drăguț … aș merge la o întâlnire cu el"), iar următoarele tweet-uri între ele sunt orice indicație.

"@ Colt3FIVE mulțumesc pentru videoclipul dulce …. așteaptă cu nerăbdare să te întâlnești:) "Aly tweeted, lăsându-l pe Colton să știe că pasiunea lui nu este neimpozată.

Colton părea la fel de dornic, răspunzând: "Oricând! Așteptăm cu nerăbdare și să vă întâlnim pe voi Sigur călătorii înapoi, ne vedem în curând! "

Aceasta este o dată care cu siguranță trebuie să se întâmple!

Ai fost vreodată la o întâlnire dublă? A fost un succes sau un dezastru? Tweet ne @feminineclub!

(h / t O țară, fotografii prin Alex Livesey, Harry How / Getty)