Amy Adams "Prima oarecare egoie este încântător

Amy Adams "Prima oarecare egoie este încântător

Why we think it's OK to cheat and steal (sometimes) | Dan Ariely (Iunie 2019).

Anonim

Kim Kardashian West ar fi proclamat că egoismul sa terminat, dar dacă Amy Adams este vreun indicator, greșit: De fapt, ei încep doar!

Adams, în vârstă de 43 de ani, nu a lăsat-o să renunțe la faptul că nu are cont propriu Instagram.

Mai degrabă, artistul ei de machiaj a ajutat-o ​​pe starul cu capul roșu să-și arate lucrarea pe propria pagină, spunând: Cum a făcut-o #AmyAdams pentru primul său selfie vreodată pe Instagram în seara asta?"

De unde stăm, stelele Justice League l-au îngreunat - nu numai că machiajul ei era pe punctul și ochii ei o umbra uimitoare de albastru cristal (este un filtru?, dar costuma ei, care era alcătuită dintr-un ansamblu de dantelă neagră, era, de asemenea, vrednică.

Guru-ul de frumusețe ne-a oferit, de asemenea, speranța că mama unei persoane se va alătura în curând altora, cum ar fi Elizabeth Olsen și Jennifer Garner, care au întârziat la jocul de social media, aderându-se doar în ultimele luni.

"Ea nu are încă un cont, dar sperăm că în curând", a tachinat clientul său.

Suntem cu siguranta la bord cu ideea - poate ca i-ar ajuta pe fani sa o distinga de Isla Fisher, care recent a recunoscut ca este frecvent confuza pentru nominalizata la Oscar de cinci ori (o data de Lady Gaga).

Hei, mai târziu decât niciodată, nu-i așa?

Amy a cochetat primul ei film de auto-luare? Spune-ne peste @FeminineClub.com.

(Fotografie prin Chris Jackson / Getty)