Aparent, cel mai bun machiaj perie curat este… lego?

Aparent, cel mai bun machiaj perie curat este… lego?

DIY Room Decor! 10 DIY Room Makeover Ideas for Teens! (Iulie 2019).

Anonim

Până acum, este destul de bine cunoscut faptul că curățarea periilor de machiaj (și adesea!) Este o necesitate - va convinge chiar și cele mai lazy dintre fete să se hrănească. Cu toate acestea, există o mulțime de opinii cu privire la modul cel mai bun de a realiza fapta. În cazul în care unii folosesc curățător de pensule, de exemplu, alții abordează o abordare mai mult, erm, creativă.

Redditor happyidiot3791 a arătat pe Forumul dependenței de machiaj că o bază Lego se poate dubla cu ușurință ca un mijloc accesibil pentru curățarea uneltelor de cosmetică. Potrivit colegilor oemgeeme de la Reddit, acesta funcționează cel mai bine prin "curățarea periilor de machiaj pe umflaturile și canelurile Legos" (cu săpunul tău preferat). "Umflăturile" permit periile să fie mai bine curățate (comparativ cu palma pe mâini). " Ce. Geniu. Sugestiile alternative au inclus deținătorii de silicon. Cine stia!?

Alte Redditors păreau la fel de lovite de ingeniozitatea scăzută, lăsând comentarii cum ar fi: "Wow, tocmai scap de LEGO-urile mele. Acest sfat a venit la timp "și" Am făcut acest lucru pentru o vreme și sunt chiar atât de bucuros că există și alții acolo. Acum nu mă simt singură în a avea niște plăci de bază Lego aleatorii în cameră și în baie."

Se pare că acea cutie veche de jucării poate fi la îndemână!

Care este machiajul tău preferat? Spune-ne @FeminineClub.com!

(h / t Rafinarie29; fotografii prin Oli Scarff / Getty)