Sunt Kardashianii care sunt umbriți cu anunțuri instagram?

Sunt Kardashianii care sunt umbriți cu anunțuri instagram?

The Better Men Project HOW TO GET RICH Rich Dad Poor Dad by Robert Kiyosaki Animated Book Revie (Aprilie 2019).

Anonim

Clanul Kardashian este renumit pentru ceaiurile de detoxifiere hawking, antrenorii taliei și brandurile de îmbrăcăminte. Dar acum un grup de advocacy pentru consumatori contestă familia cu privire la practicile lor de publicitate Instagram.

Săptămâna trecută, grupul Adevărul în publicitate (TINA) a trimis o scrisoare Kardashianilor, avertizându-i că posturile lor sponsorizate au fost înșelătoare pentru urmașii lor. De la trimiterea scrisorii, membrii familiei au revenit pe Instagram și au pus "#ad" la începutul celor mai recente postări sponsorizate. Cu toate acestea, au dezvăluit doar că publicitatea pentru 20% din posturile sponsorizate, potrivit TINA.

Ieri, organizația a depus o plângere formală de publicitate înșelătoare la Comisia Federală pentru Comerț (FTC). FTC are îndrumări cu privire la publicitatea în media sociale, pe care TINA le spune că Kardashienii nu susțin. Practic, dacă faceți publicitate online, ar trebui să fie clar clar (de preferat la începutul postului) că este o reclamă. Kim, Kourtney, Khloe, Kendall și Kylie au o combinație între 300 de milioane de oameni. Ergo mase mari de oameni sunt expuse la publicitate fără a realiza chiar acest lucru, TINA a spus în plângerea lor.

Totuși, ceea ce este interesant în legătură cu acest dezastru este că Kardashienii au actualizat și modificat posturile de la companii mai mici, dar nu și de cele mari, cum ar fi Estee Lauder sau Puma. Potrivit TINA, "Disponibilitatea Kardashianilor / Jenners de a-și schimba posturile de la Instagram care susțin companii precum SugarBearHair sugerează că vor remedia și alte posturi similare înșelătoare, dacă le vor permite alte companii pe care le susțin. Ca atare, este evident că problema este cu companiile, care continuă să ignore flagrant legea. "

Doar pentru că TINA a depus o plângere nu înseamnă că FTC va face ceva despre posturile Instagram. Dar TINA are o relație destul de bine documentată cu organizația și o rată de succes destul de mare. Rămâne de văzut dacă plângerea va afecta mai mult Kardashienii sau sponsorii lor la sfârșitul zilei.

Ce părere aveți despre anunțurile familiei Kardashian? Anunță-ne @feminineclub!

(h / t BuzzFeed; fotografie prin Jamie McCarthy / Getty Images)