Ca o mama ocupata de gemeni, am încercat 5 servicii de mâncare pentru a face cina mai ușoară

Ca o mama ocupata de gemeni, am încercat 5 servicii de mâncare pentru a face cina mai ușoară

„SODOM” – film documentar despre homosexualitate (2014) (Mai 2019).

Anonim

Ca orice mama exagerata si supra-programata va va spune, indiferent cat de mult va imparti partenerul dumneavoastra drepturile copilului, masa pe masă este aproape imposibilă. Între hrănirea cina pentru copii, citirea poveștilor de la culcare și pregătirea pentru baie, ești șters; gătit o cină întreagă pentru doi adulți nu se va întâmpla. Ca părinți care lucrează, soțul meu și cu mine ne luptăm să luăm cina după ce fiicele noastre gemene se duc la culcare. Cu toate noile servicii de livrare a mâncilor, am decis să le testam pentru a vedea dacă ne-au ușurat viața. Iată scăderea reală a cinci servicii diferite de masă.

1. Servicii de livrare a mâncării: Veestro

Gama de prețuri: Cele mai multe mese sunt de 10 USD. 49 pe servire. Sucurile sunt de 6 USD. 99. Planurile de pierdere în greutate încep de la 209 de dolari la fiecare două săptămâni.

Disponibil: Navele către cele 50 de state.

Tipurile de hrană oferite: Toate produsele vegane. Mic dejun, prânz, cină, deserturi, sucuri, gluten-free, curățarea sucului și planurile de pierdere în greutate.

Durata gătitului: Toate mesele sunt înghețate în stare proaspătă. Unii trebuie să fie dezghețați peste noapte, iar alții pot fi reîncălziți direct din pachet. În medie, a fost nevoie de aproximativ 15 până la 25 de minute pentru a reîncălzi intrările.

O mama a luat: Veestro a fost usor pentru noi pentru ca nu trebuia sa facem nici o pregatire. Am reușit să reîncălzim mâncărurile pe o tigaie în timp ce am curățat tornada pentru copiii de joacă al gemeni și am pregătit mâncarea și gustările pentru a doua zi. Unele mese erau mai gustoase decât altele. Am iubit în mod deosebit curry roșu cu tofu și orez brun.

2. Serviciu de livrare a mâncării: Bună ziua proaspătă

Gama de prețuri: Planurile clasice și vegetale sunt de 9 USD. 99 pe masă (servește două sau patru adulți). Familia Box este de 8 USD. 74 pe masă și servește doi adulți și doi copii.

Disponibil: Vine spre continentul american.

Tipurile de hrană oferite: Carne, pește, vegetariană și de dimensiuni familiale.

Durata gătitului: Timpul de preparare pentru cele mai multe mese este de 30-40 de minute, dar am constatat că aceste estimări nu erau corecte. De exemplu, am făcut Patatas Bravas Cu Anghinare Crisp. Timpul de gătit afișat a fost de 30 de minute, dar ne-a trebuit 48 de minute pentru a face lucrurile. A fost delicios, dar cartofii erau practic înghețați, așa că au luat mai mult timp să gătească decât rețeta sugerată.

Preluarea unei mame: Dimensiunile de servire sunt la fața locului; am avut prieteni la cină și am făcut o masă pentru o cină plăcută. Dar de zi cu zi, timpul de gătit este prea lung pentru doi părinți obosiți. Totul a fost delicios, dar altcineva trebuie să o facă pentru noi!

3. Servicii de livrare a mâncării: Thistle

Gama de prețuri: Depinde de planul de masă pe care îl alegeți. Timp de cinci zile de prânzuri vegane, mese festive și sucuri presate proaspăt, costă 145 USD.

Disponibil: Prin curierii locali din San Francisco și Los Angeles sau prin expedierea în California și Nevada mai mari.

Tipuri de produse alimentare: Mic dejun, prânz, cină, sucuri proaspete, băuturi de cafea și gustări. Gluten-free, vegan, și opțiunile de carne.

Timp de gătit: Aproape nici unul! Totul este pregătit să mănânce. Unele mese, cum ar fi supele, pot fi reîncălzite, dar cele mai multe pot fi consumate fără gătit.

Cel mai bun plan pentru noii părinți: Thistle Baby. Noi doresc acest serviciu a existat când am încercat mai întâi alimente solide cu gemenii noștri. Dacă vă înscrieți pentru Thistle Baby, produsele organice cu blit-congelate sunt pre-spălate, tocate și porționate prin rețetă. Tot ce trebuie sa faci este aburul si amestecul, si bam - o masa de o saptamana este gata pentru bebelusul tau. Printre mese se numără Masina Micul Verde (broccoli, sparanghel, fasole verde, pere bartlett, tarhon) și Păstrați Calm & Curry On (suc de buton, morcovi curcani, mere de gala, curry).

O mama a luat: Am iubit ca mesele noastre sanatoase au fost gata direct de la frigider. A făcut viața noastră mult mai ușoară. Sotul mi-a plăcut cu adevărat cafeaua rece cu lapte de migdale de casă, în timp ce mi-a plăcut sucul de toamnă (morcov, portocaliu și turmeric). Favoritele noastre au fost Thai Curry Tofu Scramble și Cartofi Dulci Cartofi Tofu Bowl. În plus, ne-am simțit total hrăniți din consumul unor astfel de mese nutritive.

4. Servicii de livrare a mâncării: Terra's Kitchen

Gama de prețuri: În general, articolele cu o porție variază de la 3 USD. 99 până la 9 dolari. 99. Opțiunile cu două servituri costă între 9 USD. 99 și $ 17. 99 pe servire.

Disponibil: Livrare gratuită în majoritatea statelor. Introduceți codul poștal pentru a verifica livrarea în zona dvs.

Tipuri de hrană oferite: Mâncăruri, salate pre-fabricate, piureuri, snacks-uri și sucuri. Vegană, vegetariană, cu conținut redus de calorii, paleo și fără gluten.

Timp de gătit: 30 de minute sau mai puțin.

Am luat o mama: Am facut o orez prăjit de legume, care a durat doar 16 minute (am folosit orezul pentru a face orezul.) Totul a avut gust delicios și am avut o mulțime de resturi pentru un prânz a doua zi. De asemenea, ne place să folosească o navă ecologică. Am lăsat caseta afară cu eticheta de returnare, iar FedEx a luat-o a doua zi. Nu ar fi putut fi mai ușor.

5. Serviciul de livrare a mâncării: Morcovul purpuriu

Disponibil: Navele către cele 48 de continentale ale Statelor Unite.

Gama de prețuri: Începe de la 68 $ pe săptămână pentru trei mese pe săptămână pentru 1-2 persoane

Tipuri de hrană oferite: Megane de performanță vegane și Tom Brady care nu conțin gluten,, și de înaltă proteină.

Timp de gătit: Cele mai multe mese sunt în medie de 30 până la 40 de minute. Am testat timpii de gătit și au fost corecți.

O mama a luat: Ne-am iubit cartofii dulci Picadillo umpluți, deoarece era ușor de făcut și ingredientele au fost deja pre-măsurate. Rețeta a fost delicioasă și am avut suficient pentru a obține restul pentru prânz în ziua următoare.

Rezultatul

În ansamblu, a fost o ușurare pentru a lua decizii de cină deja făcute pentru noi.În timp ce serviciile de preparare a ingredientelor, cum ar fi Hello Fresh și Morcovul Purple, au fost delicioase, am fost prea foame și obosit să petrecem 40 de minute în cină. Am preferat să încălzim o masă pregătită la Veestro, aruncând totul într-o tigaie cum ar fi Bucătăria lui Terra și având mese sănătoase făcute din Thistle. Timpul este prețios după ora 19:00 (timpul de culcare al fetelor noastre), deci cu cât mai repede putem lua cina, cu atât mai repede ne putem bucura de timp singuri!

Folosiți un serviciu de livrare a mesei pe care îl iubești? Tweet ne @FeminineClub.com.