Audrie & Daisy Următoarea Crime Show to Watch

Audrie & Daisy Următoarea Crime Show to Watch

Suspense: Blind Spot (Aprilie 2019).

Anonim

Efectuarea unui criminal se întoarce la Netflix, iar echipa din spatele spectacolului se pregătește să ne aducă o altă crimă adevărată doc bazat pe "cel mai admirat Lawbreaker al Americii. "Dar acum, Netflix ne aduce un alt set de crimă de controversă, care vă va face să jucați juriul în cazurile de Audrie & Daisy, două fete adolescente care au fost atât agresate sexual. IRL, adolescenții s-au confruntat cu o consecință la fel de tragică ca și nedreaptă.

Audrie & Daisy se va concentra nu pe unul, ci pe două cazuri, care ne conduc atât prin crimele, cât și prin consecințele ulterioare (sau lipsa acestora). Daisy Coleman a fost adolescentă în 2012, când a fost agresată sexual de nepotul unui fost reprezentant de stat, numit Matthew Barnett. În loc să primească sprijinul comunității lor, datorită poziției sociale a lui Barnett, familia lui Daisy a fost hărțuită până când au fost forțați să părăsească orașul și casa lor a fost arsă la pământ. W … T … F.

Numai din cauza presiunii cauzate de mediul social activ care pune sub semnul întrebării faptul că cazul a ajuns chiar la instanță. Cu toate acestea, lui Barnett i sa permis să se pronunțe vinovat de săvârșirea de contravenții în gradul II de pericol pentru bunăstarea unui copil. Asta pentru că, după ce la atacat, a părăsit-o pe Daisy inconștientă în fața casei, înghețată parțial la pământ. El a primit doi ani de probă.

A fost, de asemenea, în 2012, când Audrie Pott a fost agresată sexual de trei băieți la o petrecere. Dar, în acest caz, mass-media sociale au jucat un rol în re-victimizarea adolescentului după ce fotografiile despre asalt au fost transmise în jurul colegilor de liceu. În septembrie, Audrie sa sinucis. Cei trei băieți care au atacat-o sexual nu au fost niciodată condamnați și au stabilit un proces civil cu părinții ei. Una dintre condițiile care au stat la baza acestui proces a fost că sunt de acord să fie filmate pentru documentar.

Va veni la Netflix pe 23 septembrie și veți dori să vă pregătiți mental și emoțional înainte de a viziona Audrie & Daisy.

Veți urmări Audrie & Daisy? Tweet ne @feminineclub!

(h / t Jezebel; fotografii prin screenshot / Netflix)