Audrina Patridge este o mamă! O să-i iubești pe copilul lui Adorably Quirky Name

Audrina Patridge este o mamă! O să-i iubești pe copilul lui Adorably Quirky Name

James Blunt - You're Beautiful (Video) (Martie 2019).

Anonim

Este vineri încântător în Tinseltown! Nu numai că Kanye West a lansat doar o vizibilitate de tip browsing care este sigur că va sparge Internetul în orice moment. Steaua Hills Audrina Patridge a confirmat și revistei Oameni în această dimineață că dupa noua luni de rocking ei bump ca cel mai bun accesoriu stil vreodata (ai vazut-o fotografie de fotografie de zgârie-nori?), ea a dat oficial la naștere unei fetițe dragă.

Sa numit Kirra Max Bohan și cântărește la 8lbs. și 4oz., copilul este primul pentru Audrina, care ne-a spus exclusiv la începutul acestui an că ea a fost mai mult decât pregătită pentru sosirea ei, împreună cu sora sa de încredere și pal / fostul co-star Kristin Cavallari în jurul valorii de a oferi sfaturi.

"Nu pot să aștept să am o versiune mini a lui [mine și Corey]", ne-a spus ea. Dorința acordată, Audrina!

Deși ea a luat-o pe Twitter pentru a-și dezvălui nervii doar la începutul acestei săptămâni, îngrijorarea ei a rămas fără nimic, așa cum a spus ei Oameni că "[Kirra] este perfect sănătoasă și mama se descurcă excelent. "

Nici un cuvânt despre faptul dacă LC și banda s-au adresat să o felicite (în ciuda faptului că nu au fost invitate la nunta ei)!

Noi, pentru unul, nu am fi mai fericiți pentru tine, Audrina. Felicitări! Nu putem să așteptăm să vedem chipul dulce al lui Kirra.

Sunteți un fan al alegerii ciudate a numelui lui Audrina? Lăsați-ne să știm peste @feminineclub!

(h / t E!, Fotografii prin Jason Kempin / Getty)