Ayesha Curry's Dinner Hack este atât de ciudat (dar Genius)

Ayesha Curry's Dinner Hack este atât de ciudat (dar Genius)

Stephen Curry TRANSFORMS Into Chef Curry : Steph Curry COOKING With The Pot! (Martie 2019).

Anonim

De la curte la bucătărie (atât acasă, cât și în recentul restaurant pop-up SF), împărtășirea confesiunilor de frumusețe și în fața camerei foto, Ayesha Curry este pretutindeni acum. Ne-am atârnat recent cu Ayesha și fiicele Riley și Ryan în timp ce suntem pregătiți pentru un film pentru o supă de legume răcită, numită ZUPA NOMA. În timp ce această supă delicioasă (în serios, este deșilă) este vorba despre o nutriție rapidă "n" în mișcare ușoară - vine în sticle de plastic pe care le bei ca un suc presat - Ayesha este un maestru la masa de familie. Ea chiar a împărtășit un secret sau două cu noi pe care ați putea dori să le încorporați în cina de duminică. Ține-te bine … asta sună nebun.

"Am adăugat un pic de zahăr la sosul de roșii", mi-a spus ea. "Este secretul pentru sosul perfect de parmă de pui. Trebuie doar un pic. Ea scoate din gust aroma de roșii și face truc de fiecare dată. Transformă. "Puiul parmigiana este cea mai solicitată masă a soțului Steph Curry de la soția sa. (Salut, ne-ar plăcea și pe alții, vă rog.)

Data viitoare când gătiți, nu simțiți că trebuie să vă lipiți complet de o rețetă. Uneori, cele mai bune creații vin atunci când freestyle un pic și de a face propriul dvs. prin tweaking câteva ingrediente. Și un pic picch poate merge un * lung * mod de a deschide arome proaspete în alimente întregi. Ia-o de la Ayesha!

Trimiteți-ne cele mai bune hacuri de cină @feminineclub!