Bachelorette Finale Recap: GIVE IT TO ME

Bachelorette Finale Recap: GIVE IT TO ME

Jimmy Kimmel on The Bachelorette Finale (Iulie 2019).

Anonim

"Este emoțional! "Rachel Lindsay spune despre sezonul ei de The Bachelorette pe marele final de trei ore. Dacă ați crezut deja că spectacolul nu mai este distractiv, probabil că ați simțit că nu v-ați fi distrat niciodată în timp ce urmăriți teribilul Chris Harrison (în serios, cum ar fi acest tip încă mai are această slujbă?) Forțează-o pe Rachel să-și retrăiască ultimele câteva zile arată în direct în fața unui public de studio. Sigur, sfârșitul va însemna în cele din urmă dezvăluirea unui logodnic a cărui identitate trebuia să-i păstreze secret (chiar dacă prietenii ei nu au primit memoria despre secret), dar călătoria de trei ore pentru a ajunge acolo ar fi trebuit să fie agonizantă așa că ne-ar ușura când am văzut-o pe Rachel fericită și angajată, indiferent cine a ales-o în cele din urmă? Bună încercare, ABC. Națiunea de licență ar putea fi în regulă cu ceea ce a coborât, dar restul de noi suntem în primejdie colectivă. Să retrăim groaza.

Am preluat direct locul unde am plecat acum două săptămâni, iar Peter și Rachel continuă să nu fie de acord cu privire la ceea ce presupune un angajament. În acest moment, care îi pasă de angajament, Rachel? Îți place foarte mult acest tip și ai și o diplomă de drept, așa că mergi în mediere și dai seama cum să-ți petreci duminica în cele din urmă pe acele piețe ale fermierilor din Wisconsin! Și Peter, nu uitați că sunteți în esență pe un spectacol de joc. Joacă jocul puțin, omule! NU FACEȚI-VĂ ACEASTĂ NOI, YOU.

Există un pic de relaxare a tensiunii pe măsură ce ea îl invită pe Peter să continue conversația să facă sex în suita fantezie. Acum că au reușit să facă o pereche adevărată de cupluri, ambele par foarte fericite și Peter va fi, desigur, capabil să o propună a doua zi, nu? Ugggghhhh, spectacolul ăsta.

Rachel are o singură dată cu Bryan, dar e total distrasă de gândirea lui Peter. Spune că este pentru că ceea ce a spus el a făcut-o complet deranjată, dar este clar pentru că are o legătură mult mai puternică cu el, nu? Prietenul Robo Bryan se transformă mai târziu într-un mod de cățeluș și spune că a fost în jos pentru că Rachel nu era pe deplin acolo în timpul întâlnirii. Ea iubește că sa simțit rău și se angajează să se concentreze pe Bryan.

Bine, să ne concentrăm pe Bryan. Este plictisitor, se pupa ca un vid, iar îngrijirea părului facial este inacceptabilă pentru televiziunea națională. Sa concentrat pe Bryan.

Ceremonia de trandafir urmează și fără îndoială pentru cei dintre noi care știu ce este mai bun pentru Rachel, Peter este cel mai bine îmbrăcat și Bryan are nevoie disperată pentru jacheta de costum presată. Chiar dacă Rachel îl cheamă pe Peter pentru că nu dorește să se implice, Eric nu este surprinzător eliminat.

"Te iubesc", îi spune lui Eric neconvingător. "Nu sunt îndrăgostită. "Eric, campionul vieții, se arătă frumos, recunoscător că a experimentat dragoste cu Rachel, dar sigur că va obține ceea ce dorește. Acesta este singurul moment bun al acestui final brutal.

Două mai multe întâlniri până când iadul se îngheață și Bryan este primul. În acest moment, Chris Harrison nu ne-a putut spune prin voce, că Bryan și Rachel au mers la data cea mai plictisitoare într-un balon cu aer cald și mai bine să nu-l vedem? Rachel îi spune că este cel mai constant factor pe parcursul acestui proces și îi spune: "Aș fi cea mai mare inimă pe care am trăit-o vreodată în viața mea", dacă nu la ales pe el. Am sentimentul că ar putea spune acea linie la o expoziție de avocado cu aceeași cantitate de condamnare.

Rachel ia apoi pe Petru la o biserică pentru a vorbi cu un preot despre căsătorie. Crapă. Acest lucru se întâmplă. În ciuda faptului că preotul vorbește despre cât de mare este căsătoria și cum ar trebui să se căsătorească și că lucrurile, Rachel și Peter se găsesc încă într-un impas. Cu disperare nu vrea să o piardă și începe să devină foarte pasionat, spunându-i că se va soluționa pentru o viață mediocră dacă va alege un inel peste el. A ARDE. Ea plânge și mușcă pe pulover. Ce este aceasta dacă nu dragostea? Ea pleacă, după ce și-a strigat genele, și-a rupt puloverul și a strigat: "Ce este în neregulă cu mine? "Dacă ar fi o situație normală, ar putea dura ceva timp să se regrupeze și să-și dea seama totul, dar suntem la un termen foarte important aici, deci ESTE TOATE PERSOANELE.

Până în prezent, nu am abordat pauzele constante de la spectacolul în care Chris Harrison continuă să fie cel mai rău intervievator vreodată, dar reunirea lui Rachel cu Peter la emisiunea live imediat după ce a urmărit despartirea lor este prea amețitoare pentru a fi ignorată. Peter este încă foarte emoționat și îi spune că regretă că nu sa dat pe seama procesului. Rachel, fostul sceptic, îi spune că structura lui Bacheloretta nu este pentru el. Ea o face ca un lucru frumos să spună despre el, dar vine ca mai multe "De ce ați venit chiar aici? "Este adânc înfrânt în timp ce este cool și dacă nu este cea mai amabilă pilule de înghițit, încă mai sunt încă 30 de minute rămase în acest incendiu emoțional, pentru a vă convinge că iubirea de televiziune a realității este moartă.

Ar fi rezonabil să ne îndreptăm în acest moment și să nu-l urmărim pe Bryan să o propună Rachel. N-ar lipsi nimic care să fi simțit satisfăcător din punct de vedere emoțional. Pentru că natura mamei este furioasă că sa despărțit de Peter, vântul aproape își ruinează imediat părul. Ea alege oficial pe Bryan, care are cea mai neconvingătoare reacție plină de bucurie, de parcă tocmai a câștigat o mașină de spălat gratuit de lux.

În acest moment, sunt destul de beat să mă gândesc: "Trebuie să filmeze toate concluziile posibile? Există încă o răsucire aici?! "Nu există nici o răsucire. El o prezintă cu un inel de logodnă cu diamante urât. Ea strigă: - Da! Dă-mi-l! "Și se simte confirmat că a fost într-adevăr doar în ea pentru inel tot timpul. Îl întreabă dacă va accepta trandafirul final. El răspunde, "1000%. "1000% este acceptabilă doar ca măsurătoare de creștere sau degradare, Bryan. Puteți accepta doar că a crescut până la 100%.Nu ești suficient de inteligent să te căsătorești cu un avocat.

Înapoi la spectacolul live, Chris Harrison cere să arătăm iubirea națiunii bachelor pentru cuplul fericit. Nu am nici o dragoste pentru o relație de învățătură bazată exclusiv pe un schimb de accesorii! El re-propune (brutal) și îi spune aproape în mod amenințător: "Nu vreau niciodată să luați acest inel de pe deget. "Sper că nu trebuie niciodată să fie redimensionată sau are o reacție alergică la ea sau altfel dragostea lor ar putea să nu mai fie reală. Ea îi spune lui Chris, "Nu ne grăbim lucrurile", când vine vorba de căsătorie. Mă bucur că ți-ar plăcea să o luați încet, Rach. Chris are o surpriză atrăgătoare pentru ei: este revista People's Magazine. Vă rugăm să rețineți că Peter este, de asemenea, pe această copertă. Îți doresc foarte bine, Rachel.