Balslorette's Makeup Artist Mâncăruri despre cum să te uiți fără cusur în timp ce facem

Balslorette's Makeup Artist Mâncăruri despre cum să te uiți fără cusur în timp ce facem

Anonim

În timp ce doamnele din casa Bachelor nu primesc nici un ajutor atunci când vine vorba de a face păr și machiaj, în conformitate cu un sezon 20 veterinar, se pare că stelele de Bachelorette cu siguranță sunt: ​​De fapt, ei au propriul lor artist de machiaj!

Faceți cunoștință cu Gina Modica, femeia care face doamnele unei țări Bachelor, arata imposibil cheiul, noaptea după noapte. Deși Modica spune că serviciile ei au fost folosite cu ușurință la început, fetele care își fac machiajul propriu pentru întâlniri "regulate", ea se ocupă acum de aspectul lor. Singur. Zi.

În mod inutil să spunem, înseamnă că a învățat un lucru sau două de-a lungul anilor cu privire la modul în care să maximizeze puterea rămasă a machiajului concurenților în orice circumstanță, cum ar fi căldura extremă (toate escapadele insulelor!), Sesiuni de maraton, și lacrimi îngroșați.

Dacă este rujul care rămâne pus chiar și după smooches, Modica a spus Rafinăria 29 ea tinde să rămână la Bésame Masterliner Pencils ($ 22). "Chiar îmi place Bésame's - ei rămân foarte bine și nu sunt prea uscat", a spus ea. Ea o preferă peste bastoane sau pete. "Am fost cu adevărat norocoasă că singura criză de machiaj cu care am avut de-a face vreodată, și nici nu aș spune că este o criză, oamenii plâng și se sărută prea mult", a spus ea la priză. "Și când se întâmplă acest lucru, intru în casă și reaplicăm căptușeala și fixăm buzele. Nu mă îngrijorează prea mult ", a continuat ea. "Este normal. Când te săruți, pierzi rujul. Este siguranța locului de muncă pentru mine. "Touché!

Când vine vorba de toate acele apă, Modica are și câteva trucuri în mâneci. "Din fericire pentru mine, Rachel nu plânge foarte mult, dar am descoperit că produsele rezistente la apă, spre deosebire de cele de impermeabilitate, funcționează cel mai bine. "Modica spune că este Makeup For Aqua Seal (21 de dolari) pe care o atinge cel mai mult:" Mă amestec [cu] cu ochii, astfel încât ei nu se vor mișca. Este un produs excelent pentru a avea în kit dacă aveți probleme cu un produs care rămâne."

Pentru restul feței, guru-ul de machiaj recomandă lipirea cremelor" și a lăsa lumina pe fața produsului "pentru a evita coliziunea machiajului în situații de plâns sau căldură extremă. "Fundațiile care pretind a fi impermeabile sunt foarte uscate. Folosesc un sistem airbrush de către TEMPTU care funcționează excelent în orice mediu și durează ore întregi cu foarte puțină atingere "- atâta timp cât concurenții nu se freacă. "Atâta timp cât nu vă atingeți fața, [ea] va rămâne pe loc", a spus ea. "Este mai bine doar să ștergeți ușor. N-am reaplicat niciodată praful în umiditate. Folosesc doar [Kimberly Clark Scott Shop Towels] ($ 14) pentru a bloca și absorbi transpirația."

Și singurul produs pe care-l evită cu orice preț? Shimmery bronzer. "Toți ajung să se uite în portocaliu și strălucitori pe aparatul de fotografiat și se ocupă de haine și de ceilalți."

A fost remarcat în mod corespunzător!

Care este cel mai bun sfat pentru a face make-ul dvs. de lunga durata? Spune-ne peste @FeminineClub.com.

FeminineClub.com poate uneori să utilizeze linkuri afiliate pentru a promova produsele vândute de alții, dar întotdeauna oferă recomandări editoriale veritabile.

(rafinărie h / t 29; fotografii prin Matt Winkelmeyer / Getty)