îNapoi la școală: 5 aplicații pentru a face mai bine la adulți

îNapoi la școală: 5 aplicații pentru a face mai bine la adulți

DIY Morning Routine - 25 Life HACKS to Get Ready Fast for BACK TO SCHOOL! (Aprilie 2019).

Anonim

Pe măsură ce august se apropie, este timpul pentru noi (din păcate) să ne întoarcem la realitate. Și pentru mulți, începutul lunii septembrie este sinonim cu începutul școlii. În spiritul învățării, am făcut această ediție a săptămânii cu cinci aplicații într-un curs de perfecționare a vieții. Iată doar un eșantion din programa de școală a Rad Apps din această săptămână: clasa muzicală, evenimentele curente, limba străină și chiar și clasa de sală de gimnastică. Acum ieșiți acolo și începeți să învățați.

1. Doyt: puneți-vă abilitățile de DJ la încercare și amestecați muzica pentru a le trimite prietenilor. Puteți să strângeți până la trei piese, să cântați un indiciu al propriei invenții și să obțineți melodiile voastre prostești blocate în toate capetele prietenilor. Ei nu vor fi decât recunoscători, o putem garanta.

DL It: Liber pe iOS

2. Păsărică: Pentru acele momente când găsești un articol cu ​​adevărat interesant, dar nu ai timp să-l apreciezi în mod corespunzător acolo și apoi, poți să-l amânați pentru a citi mai târziu. Se livrează cu setări pentru o amânare de o jumătate de oră, mai târziu în acea zi sau la o anumită zi sau oră. Părul va salva articolul offline, astfel încât să îl puteți citi în termenii dvs., chiar dacă nu sunteți în serviciu.

DL It: Liber pe iOS

3. Sweatcoin: Pentru cei care spun "mi-ar exercita dacă cineva ma plătit", nu mai aveți scuze. Cineva te plătește de fapt. Această aplicație nouă uimitoare recompensează utilizatorii pentru fiecare pas pe care îl fac. Odată ce ați câștigat suficiente puncte, veți putea să vă răscumpărați pașii pentru mese, îmbrăcăminte și chiar gadgeturi.

DL It: Liber pe iOS

4. Mondly: Sezonul călătoriilor de vară poate fi înrăutățit, dar asta nu înseamnă că nu poți începe să înveți o nouă limbă pentru următoarea călătorie. Lucrul pe care-l iubim în legătură cu această aplicație este chat-ul său inovativ de voce, care vă va ajuta să aveți o conversație și să vă puneți abilitățile lingvistice într-un test real.

DL It: Gratuit pe iOS și Android

5. Krautkopf: Dacă sunteți vegetarian, știți cât de ușor este să renunțați la aceleași rețete vechi și la aceiași înlocuitori vechi de carne. Dar doar pentru că nu mâncați carne nu înseamnă că nu puteți experimenta cu o grămadă de alimente noi. Această aplicație va recomanda noi rețete care se schimbă odată cu sezonul, astfel încât să nu vă plictisiți niciodată de același lucru vechi.

DL: 4 dolari. 99 pe iOS

Care a fost aplicația dvs. preferată în această săptămână? Anunță-ne @feminineclub!